Pariuri sportive

St. Etienne vs Troyes ponturi Ligue 2 12.02.2024

Luni, 12 februarie, de la ora 21:45 va avea loc meciul St. Etienne vs Troyef, contând pentru etapa cu numărul 24 în Ligue 2, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci echilibrat?

St. Etienne

Ponturi pariuri și pronostic analizat St. Etienne vs Troyes

Cele două echipe au dezamăgit în acest sezon - în prezent se luptă pentru evitarea retrogradării. Nu impresionează din punct de vedere ofensiv, astfel că un pariuri pe goluri Unibet pare cea mai bună opțiune. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.90 la Unibet!

Ponturi St. Etienne vs Troyes

Unibet
Unibet

St. Etienne vs Troyes

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

St. Etienne

  • St. Etienne a jucat modest până acum în acest sezon. După 23 de etape, aceștia ocupă doar locul 12 în clasament, fiind la doar 4 lungimi distanță de un loc în play-off-ul de promovare.
  • Echipa gazdă vine după două înfrângeri consecutive, 0-1 atât cu Amiens și Dunkerque. Astfel, a ajuns la 9 eșecuri în actuala stagiune.
  • Domină la general duelurile directe cu Troyes, fiind fără înfrângere în ultimele 5 întâlniri, timp în care a reușit 3 victorii și 2 remize - în tur s-a impus cu 1-0. Câștigă și în retur?

Troyes

  • Troyes este prima echipă clasată deasupra zonei retrogradabile, respectiv locul 16, cu 27 de puncte strânse în 23 de etape - are doar 3 lungimi peste Dunkerque.
  • Oaspeții vin după o victorie de moral, 2-1 pe teren propriu cu Bordeaux, acesta fiind doar al 6-lea succes din acest sezon.
  • Doar de două ori a câștigat Troyes contra celor de la St. Etienne în ultimii 20 de ani. Crezi că poate obține un nou succes? 4.50 este cota!

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri