Pariuri sportive

Sonego vs Alcaraz – Ponturi Australian Open – 18-01-2024

Joi dimineață, nu înaintea orei 04:30, Lorezo Sonego și Carlos Alcaraz se vor înfrunta în cadrul turului II de la Australian Open 2024. Meciul este transmis de Eurosport și va avea loc pe Rod Laver Arena.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Lorenzo Sonego vs Carlos Alcaraz

Evoluția celor doi jucători în turul inaugural a fost bună, dar totuși sunt de nivel diferit și aștept ca lucrul acesta să-l confirme ibericul. Drept urmare, recomandarea mea este sub 32.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Lorenzo Sonego vs Carlos Alcaraz

Sub 32.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Lorenzo Sonego – Carlos Alcaraz

Lorenzo Sonego

  • Italianul este la un pas de a egala cea mai bună performanță din cadrul participărilor sale în istoria competiției Australian Open, însă trebuie să arate că se poate impune din nou în fața lui Carlos Alcaraz.
  • Locul 46 în lume a reușit să-l trimită acasă pe Daniel Evans. Jucătorul britanic a pierdut în patru seturi, cu toate că a condus cu 1-0 la seturi. Până la urmă meciul s-a dus spre aproape patru ore.
  • Sonego a câștigat cu 6-4, 6-7(8), 6-2 în fața omologului său britanic. Totodată, Sonego este la al cincilea său meci din 2024, iar două dintre ele le-a pierdut deja.

Carlos Alcaraz

  • Favoritul numărul 2 la câștigarea turneului, Carlos Alcaraz și-a făcut bine treaba și drept urmare a demonstrat că este la cel mai înalt nivel.
  • Evoluția sa în disputa cu francezul veteran Richard Gasquet a fost mai timidă doar în primul set. 7-6(5), 6-1, 6-2 a fost scorul unei partide care a durat două ore și 24 de minute.
  • Pe de altă parte, meciul cu Sonego este și o șansă prin care se poate revanșa în urma eșecului suferit în singura lor confruntarea directă. În 2021, italianul a câștigat în două seturi la Cincinnati.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri