Pariuri sportive

Sinner vs Khachanov – Ponturi Australian Open – 21.01.2024

Duminică, de la ora 07:00, ora României, italianul Jannik Sinner și rusul Karen Khachanov vor fi rivali în cadrul optimilor de finală ale Australian Open. Meciul este transmis și de Eurosport.

Karen Khachanov hitting a forehand return against an opponent during a tennis match at the Olympics.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jannik Sinner vs Karen Khachanov

Nu degeaba casele de pariuri online văd în italianul Jannik Sinner un favorit clar, deoarece jocul său a fost foarte bun și este unul dintre favoriți la câștigarea turneului. Faptul că nu a pierdut set confirmă lucrurile acestea, iar în aceeași notă mă aștept să câștige și acest duel. Victorie Jannik Sinner scor 3-0, cotă 1.79 la Superbet.

Superbet
Superbet

Jannik Sinner vs Karen Khachanov

Victorie Jannik Sinner scor 3-0

Ponturi Sinner - Khachanov

Jannik Sinner

  • Italianul Jannik Sinner a început turneul pregătit să ofere ce are mai bun și astfel să arate că debutul acestui an este unul perfect, indiferent de natura meciurilor disputate.
  • Drept urmare, italianul a ajuns în optimile turneului fără să piardă set, dar în același timp nici nu a avut adversari de top. Khachanov este primul din top 20 pe care îl are rival.
  • În șaisprezecimile de finală a reușit să treacă în doar o oră și 54 de minute de argentianul Baez. 6-0, 6-1, 6-3 a fost scorul unui meci în care procentajul primului serviciu a fost 78%.

Karen Khachanov

  • Rusul Karen Khachanov a reușit ca în sezonul trecut să ajungă până în semifinalele Australian Open și drept urmare să arate cât este de capabil în ciuda așteptărilor.
  • În ceea ce privește parcursul în sezonul acesta este la fel de decis să lase o impresie bună, drept pentru care a confirmat mereu statutul de favorit pe care l-a avut.
  • Atâț în meciul cu germanul Altmaier, cât și în confruntările cu americanul Kovacevic, cât cu Machac a trecut în patru seturi. Scorul celui mai recent duel a fost 4-6, 6-7(4), 6-4, 6-7(5).

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri