Pariuri sportive

Sevilla vs Atletico Madrid ponturi La Liga 11.02.2024

Duminică, de la ora 19:30, în cadrul etapei cu numărul 24 din La Liga, Atletico Madrid se va deplasa pe “Estadio Ramón Sánchez Pizjuá”, acolo unde va da piept cu cei de la Sevilla. Meci echilibrat?!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sevilla vs Atletico Madrid

Este de așteptat ca Atletico să domine meciul, însă Sevilla are mare nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării și mă aștept să pună probleme, mai ales că joacă pe teren propriu. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 2.00 la Unibet!

Ponturi Sevilla vs Atletico Madrid

Unibet
Unibet

Sevilla vs Atletico Madrid

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Sevilla

  • Sevilla face un sezon cu mult sub așteptări. Andaluzii au obținut doar 4 victorii în primele 23 de etape, una dintre ele fiind înregistrată chiar în runda precedentă, 1-2 în deplasare la Rayo Vallecano.
  • Echipa condusă acum de Quique Sanchez Flores se află doar pe locul 15 în La Liga, cu 20 de puncte, având cu 3 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Sevilla a dezamăgit și în Champions League, acolo unde într-o grupă cu Arsenal, Lens și PSV a încheiat pe ultimul loc, fără să obțină nici măcar o victorie (2 remize și 4 înfrângeri).
  • Doar de două ori a câștigat Sevilla în ultimele 10 dueluri directe cu Atletico Madrid. Se impun din nou Rakitic & Co. ? 3.65 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Nyland – Navas, Bade, Marcao, Pedrosa, Ocampos – Sow, Agoume, Soumare – En Nesyri, Romero

Atletico Madrid

  • Atletico Madrid este într-o ușoară scădere de formă, fiind fără victorie de două jocuri. A încheiat la egalitate cu Real Madrid în campionat, iar cu Bilbao a pierdut manșă tur din semifinalele Cupei Spaniei, scor 0-1.
  • În prezent, echipa lui Simeone se află pe locul 4 în La Liga, cu 48 de puncte, fiind la 13 lungimi în spatele liderului Real Madrid, deci șansele la titlu sunt spre zero.
  • Griezmann & Co. nu impresionează în meciurile disputate în deplasare. În cele 11 partide de până acum, Atletico a înregistrat 4 victorii, 2 remize și 5 înfrângeri.
  • Atletico este favorită în duelul cu Sevilla. De altfel, a câștigat ultimele 4 întâlniri. Urmează un nou succes?

ECHIPA PROBABILĂ: Oblak – Savic, Witsel, Hermoso – Llorente, de Paul, Vermeeren, Koke, Lino – Griezmann, Morata


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri