Pariuri sportive

Sassuolo vs Salernitana ponturi Serie A 10.11.2023

Vineri, în data de 10 noiembrie, cu începere la ora 19:30, se va juca partida dintre Sassuolo și Salernitana, ce contează pentru runda cu numărul 12 din Serie A, urmând să se desfășoare pe “Mapei Stadium – Città del Tricolore”. Se impun gazdele?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sassuolo vs Salernitana

Se întâlnesc două echipe cu mare nevoie de puncte, însă cred că Sassuolo va obține victoria, asta pentru că joacă pe teren propriu, dar și pentru că Salernitana este cea mai slabă formație din campionat, cel puțin in acest moment. Recomand pronosticul “1 solist”, la o cotă de 1.75 la Winmasters!

Ponturi Sassuolo vs Salernitana

Winmasters
Winmasters

Sassuolo vs Salernitana

1 solist

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Sassuolo

  • Sassuolo este destul de inconstantă în acest început de sezon, iar în 11 etape aceștia au înregistrat 6 înfrângeri, 3 victorii și 2 remize. Trupa pregătită de Alessio Dionisi vine după înfrângerea cu Torino, scor 2-1. Trebuie spus faptul că Sassuolo a câștigat în actuala stagiune cu Inter sau Juventus.
  • În acest moment, echipa gazdă se află pe locul 15 în Serie A, cu 11 puncte, având doar 3 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Sassuolo nu a pierdut niciodată cu Salernitana pe teren propriu. Ba mai mult, a câștigat toate cele 4 partide directe de “acasă”. Se impune din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Consigli - Toljan, Erlic, Tressoldi, Vina - Boloca, Thorstvedt - Berardi, Bajrami, Lauriente - Pinamonti

Salernitana

  • Salernitana se numără printre favoritele la retrogradare în acest sezon. “Vișinii” nu au obținut nici măcar o victorie în primele 11 etape, reușind doar 4 remize și nu mai puțin de 7 înfrângeri.
  • Trupa pregătită de Filippo Inzaghi este în prezent ultima în Serie A, cu 4 puncte și un golaveraj de 6-22 - este a 2-a cea mai slabă formație din punct de vedere ofensiv.
  • Înainte de a da piept cu cei de la Sassuolo, oaspeții au pierdut cu Napoli pe teren propriu, scor 0-2.
  • Sassuolo a castigt cu scorul de 3-0 ultimul duel direct cu Sassuolo. Crezi că poate produce surpriza? 4.50 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Ochoa - Mazzocchi, Gyomber, Pirola, Bradaric - Maggiore, Coulibaly - Tchaouna, Dia, Candreva - Botheim


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri