Pariuri sportive

Sassuolo vs Bologna, Ponturi Serie A, 28.10.2023

Sâmbătă, de la ora 16:00, Sassuolo primește vizita Bolognei în cadrul etapei cu numărul 10 din Serie A. Meciul se va disputa pe Mapei Sadium.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sassuolo vs Bologna

Situația oaspeților este cea mai bună, iar forma bună le poate aduce cel puțin un gol, cu atât mai mult că nu au cunoscut eșecul de opt etape. În acest context, am ales să pariez pe sub 2,5 goluri. Îmi motivez această decizie pentru simplul fapt că Sassuolo așa a încheiat și precedentele trei dueluri, iar sâmbătă are meci împotriva uneia dintre cele mai bune apărări. Cota pe care Superbet o pune la bătaie pentru un asemenea pariu este 2.20.

Superbet
Superbet

Sassuolo vs Bologna

Sub 2,5 goluri

Sassuolo

  • · Învinsă în trei din ultimele patru jocuri avute acasă, Sassuolo are și o problemă cu golurile marcate pentru că în tot acest timp a marcat în unul din cele patru jocuri.
  • · Spre exemplu, în runda anterioară a fost nevoită să se recunoască învinsă cu 2-0 de către Lazio Roma. Scorul a fost stabilit încă din prima repriză, dar alb-verzii nu au avut tăria de a reduce măcar din handicap.
  • · Cu asemenea rezultate, Sassuolo a căzut pe locul 13 în clasament. Cu 10 puncte acumulate, chiar și în cazul unei victorii nu ar urca mai mult de trei lucruri și asta într-un caz fericit.

Echipă probabilă: Consigli – Pedersen, Erlic, Ferrari, Vina – Racic, Boloca – Berardi, Bajrami, Lauriente - Pinamonti

Bologna

  • · Cu un moral mult mai bun, Bologna privește în jos atunci când se uită în clasament după adversarul meciului de sâmbătă. Are 14 puncte și este la egalitate cu AS Roma.
  • · Un alt capitol la care Bologna stă foarte bine este defensiva. Are doar 7 goluri primite și ocupă un al treilea loc într-un clasament al celor mai bune apărări.
  • · În runda anterioară, Bologna a reușit să o învingă cu 2-1 pe Frosinone. Ferguson și De Silvestri au adus victoria prin golurile înscrise în minutele 19 și 22 și prin care au stabilit scorul pauzei, 2-0. Adversarul a redus din handicap în minutul 63. A fost cea de-a opta etapă consecutivă în care a rămas neînvinsă.

Echipă probabilă: Skorupski – Silvestri, Beukema, Calafiori, Lykogiannis – Freuler, Aebischer – Orsolini, Ferguson, Saelemaekers - Zirkzee


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri