Pariuri sportive

Rybakina vs Kasatkina – Ponturi Abu Dhabi - 11-02-2024

De la ora 13:00, are loc finala WTA Abu Dhab, duelul în care Elena Rybakina și Daria Kasatkina se vor duela.

Elena Rybakina hitting a return shot during

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elena Rybakina vs Daria Kasatkina

Ambele au jucat set suplimentar în semifinale, dar au arătat că stăpânesc foarte jocul sub presiune, ceea ce ar putea face din nou și în finală. În condițiile acestea, vă recomand să pariați pe un meci strâns cu peste 20.5 game-uri, cotă 1.70 la Superbet.

Superbet
Superbet

Elena Rybakina vs Daria Kasatkina

Peste 20.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Elena Rybakina – Daria Kasatkina

Elena Rybakina

  • Turneul de la Abu Dhabi a fost de bun augur pentru jucătoare Elena Rybakina. Kazaha a reușit să treacă de Danielle Collins, Cristina Bucsa și Liudmila Samsonova.
  • Primul și cel de-al treilea duel au fost câștigate în setul decisiv, acolo unde locul 5 mondial a arătat foarte bine. Pregătită fizic, Rybakina a avut nevoie de o oră și 52 de minute pentru calificarea în ultimul act.
  • După 6-0 în primul act, Rybakina s-a relaxat și a pierdut actul al doilea cu 4-6. În decisiv a existat din nou o singură jucătoare pe teren și aceasta a fost favorita meciului care s-a impus cu 6-0, 4-6, 6-2.

Daria Kasatkina

  • Rusoaica Daria Kasatkina este locul 14 în lume, iar în cadrul acestui turneu a plecat favorită de cele mai multe ori, deși nu a avut chiar cele mai ușoare meciuri.
  • A jucat un meci în plus față de Rybakina, însă turneul a început la fel de greu și pentru ea, cu un meci în trei seturi. Tot trei seturi a jucat și în semiifnale, în compania braziliencei Beatriz Haddad Maia.
  • Meciul cu Haddad Maia a început așa cum trebuia pentru favorita numărul 7 la câștigarea turneului. Kasatkina s-a impus într-un final cu 6-3, 4-6, 7-6(2). După trei ore și două minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri