Pariuri sportive

Rus vs Bogdan – Ponturi Transylvania Open – 09-02-2024

Vineri, de la o oră ce urmează să fie anunțată pe parcursul zilei, olandeza Arantxa Rus o va înfrunta pe Ana Bogdan în sferturile turneului de la Cluj-Napoca.

Ana Bogdan

Ponturi pariuri și pronostic analizat Arantxa Rus vs Ana Bogdan

Calificarea Anei Bogdan în această fază nu este surprinzătoare pentru că este cunoscută pentru faptul că dă ce are mai bun, iar drept urmare s-a calificat fără să piardă set. Rus a arătat slăbiciuni, iar lucrul acesta ar putea fi aspru taxat de româncă. Victorie Ana Bogdan este recomandarea mea, cotă 1.68 la Superbet.

Superbet
Superbet

Arantxa Rus - Ana Bogdan

Victorie Ana Bogdan

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Aranxa Rus – Ana Bogdan

Arantxa Rus

  • Jucătoarea olandeză se află pe locul 45 în lume, iar cele două victorii pe care le-a obținut au venit oarecum normal, deși a avut adversar incomozi.
  • În primul duel a jucat cu Greetje Minnen și a reușit să se impună într-un final. O oră și 39 de minute a durat duelul cu locul 75 WTA, unde scorul a fost 7-5, 6-1.
  • Cel de-al doilea duel a început mai greu pentru favorita numărul 1 la câștigarea Transylvania Open 2024. 4-6, 6-4, 6-0 a fost scorul meciului din optimi, unde Alize Cornet a stat de partea cealaltă a fileului.

Ana Bogdan

  • Ana Bogdan s-a comportat ca peștele în apă la Cluj-Napoca și chiar a fost zâmbitoare la conferințele de presă pe care le-a susținut. Nici nu ar fi avut de ce să nu fie așa, având în vedere că n-a pierdut set.
  • Primul adversar pe care l-a eliminat a fost americanca Alycia Parks. Două ore și patru minute a durat meciul pe care favorita 8 l-a câștigat cu 7-5, 7-5.
  • În optimile de finală lucrurile nu părea deloc ușoare, dar Erika Andreeva (112 WTA) a făcut mai multe greșeli, ceea ce a contat. 6-4, 6-4 a fost scorul victoriei, iar Ana Bogdan caută acum a 4-a victorie consecutivă din tot atâtea dueluri disputate cu Arantxa Rus.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri