Pariuri sportive

Real Madrid vs Mallorca ponturi La Liga 03.01.2024

Miercuri, 3 ianuarie, de la ora 20:15, Real Madrid primește vizita celor de la Mallorca pe “Stadio Olimpico”, meci din etapa cu numărul 19 în La Liga. Se impun galacticii?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Madrid vs Mallorca

Diferența de valoare între cele două cluburi este uriașă și mă aștept ca Real Madrid să se impună, mai ales că joacă pe teren propriu, acolo unde nu a pierdut niciun meci în acest sezon. De partea cealaltă, Mallorca are mari probleme în jocurile disputate în deplasare, deci nu cred că poate produce surpriza. Recomand pronosticul “1 pauză/1 final”, la o cotă de 1.70 la NetBet!

Ponturi Real Madrid vs Mallorca

Netbet
Netbet

Real Madrid vs Mallorca

1 pauză/1 final

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Real Madrid

  • Real Madrid este pe val în acest sezon. În această perioadă, Bellingham & Co. s-au calificat și în optimile Champions League - “galacticii” au încheiat cu maximum de puncte o grupă cu Napoli, Braga și Union Berlin.
  • Echipa condusă de Carlo Ancelotti este pe primul loc în La Liga, cu 45 de puncte acumulate în 18 etape, având cu 7 lungimi peste rivalq Barcelona.
  • Trebuie spus faptul că trupa blanco este neînvinsă în ultimele 17 partide disputate în toate competițiile, timp în care a înregistrat 3 remize și nu mai puțin de 14 victorii.
  • Așa cum era de așteptat, Real domină duelurile directe cu cei de la Mallorca, reușind să câștige 8 din ultimele 10 întâlniri. Se impune din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Kepa – Vazquez, Rudiger, Mendy, Garcia – Valverde, Tchouameni, Kroos – Bellingham – Joselu, Rodrygo

Mallorca

  • Mallorca este într-o ușoară creștere de formă, fiind neînvinsă de 6 jocuri, timp în care a înregistrat 3 victorii și 3 remize. Ultimul meci disputat a fost cu Osasuna, câștigat cu scorul de 3-2.
  • În acest moment, oaspeții se află pe locul 14 în La Liga, cu 18 puncte, având doar 5 lungimi peste zona locurilor retrogradabile. Cu 17 goluri marcate, Mallorca este a 4-a cea mai slabă formație din punct de vedere ofensiv.
  • Mallorca a câștigat cu 1-0 ultimul duel direct contra celor de la Real Madrid, meci disputat în luna februarie. Poate produce din nou surpriza? 14.00 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Rajkovic – Gonzalez Apud, Raillo, Nastasic – Maffeo, Darder, Morlanes, Lato – Sanchez, Larin, Rodriguez


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri