Pariuri sportive

Real Madrid vs Girona ponturi La Liga 10.02.2024

Sâmbătă, 10 februarie, de la ora 19:30, Real Madrid primește vizita celor de la Girona pe Estadio Santiago Bernabéu, meci din etapa cu numărul 24 în La Liga. Cele două echipe promit spectacol!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Madrid vs Girona

Este un meci extrem de interesant. Rămâne de văzut dacă Girona are resursele necesare pentru a se lupta cu gigantul Real Madrid. Cred că vom asista la un duel spectaculos, cu multe reușite, asta pentru că sunt două echipe ofensive, cu jucători de calitate în atac, care oricând pot face diferența pe tabelă. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.55 la NetBet!

Ponturi Real Madrid vs Girona

Netbet
Netbet

Real Madrid vs Girona

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Real Madrid

  • Real Madrid vine după remiza din derby-ul cu Atletico Madrid, scor 1-1, meci în care a condus până în minutul 90+3, însă Llorente a egalat pe final.
  • Echipa condusă de Carlo Ancelotti este lider în La Liga, cu 58 de puncte acumulate în 23 de etape, având nu mai puțin de 8 lungimi peste rivala Barcelona.
  • Trebuie spus faptul că trupa blanco nu a mai pierdut un meci oficial din septembrie 2023. De altfel, are o singură înfrângere în campionat și nu mai puțin de 18 victorii.
  • Așa cum era de așteptat, Real domină duelurile directe cu cei de la - în tur a făcut spectacol și s-a impus cu scorul de 3-0. Se impune din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Lunin – Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy – Valverde, Kroos, Bellingham – Diaz – Rodrygo, Vinicius

Girona

  • Girona este revelația acestui început de sezon din La Liga. După 23 de etape, oaspeții se află pe locul secund în clasament, cu 56 de puncte, fiind la două lungimi în spatele liderului Real Madrid.
  • 17 victorii au obținut “alb-roșii” până acum și au înregistrat doar o înfrângere. Ultimul joc disputat contra celor de la Real Sociedad, încheiat la egalitate, scor 0-0.
  • Trupa pregătită de Michel a câștigat doar de 3 ori în istorie contra celor de la Real Madrid - ultima victorie avea loc aprilie 2023. Poate Girona obține un nou succes? 7.00 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Gazzaniga – Couto, E. Garcia, Blind, Gutierrez – Herrera, A. Garcia – Tsygankov, Portu, Savio – Dovbyk


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri