Pariuri sportive

Real Madrid vs Almeria ponturi La Liga 21.01.2024

Duminică, 21 ianuarie, de la ora 17:15, Real Madrid primește vizita celor de la Almeria pe “Estadio Santiago Bernabéu”, meci din etapa cu numărul 21 în La Liga. Se impune trupa blanco?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Madrid vs Almeria

Real Madrid este într-o formă de zile mari și mă aștept să continue seria de victorii, mai ales că joacă pe te teren propriu. Nu cred că Almeria are resursele necesare pentru a produce surpriza. De altfel, forma de moment lasă de dorit. Recomand pronosticul “1 pauză/1 final”, la o cotă de 1.55 la Unibet!

Ponturi Real Madrid vs Almeria

Unibet
Unibet

Real Madrid vs Almeria

1 pauză/1 final

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Real Madrid

  • Real Madrid au câștigat deja un trofeu în 2024, respectiv Supercupa Spaniei, după victoria cu Barcelona, scor 4-1. Înainte de jocul cu Almeria, “galacticii” au fost eliminați de Atletico Madrid din Cupa Spaniei, scor 4-2 după prelungiri. De altfel, în acest sezon au pierdut doar cu trupa lui Simeone.
  • Echipa condusă de Carlo Ancelotti este pe locul secund în La Liga, cu 48 de puncte acumulate în 19 etape, fiind la doar o lungime în spatele liderului Girona.
  • Trebuie spus faptul că trupa blanco este neînvinsă în ultimele 22 de partide disputate în toate competițiile, timp în care a înregistrat 5 remize și nu mai puțIn de 17 victorii.
  • Domină clar duelurile directe cu Almeria, reușind să câștige ultimele 7 întâlniri. Se impune din nou? 1.15 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Kepa – Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy – Valverde, Tchouameni, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius Jr.

Almeria

  • Almeria are un început foarte slab de sezon. După 20 etape, andaluzii nu au câștigat nici măcar un meci – au 6 remize și nu mai puțIn de 14 înfrângeri!
  • Înainte de jocul cu Real Madrid, Almeria a încheiat la egalitate cu Girona, scor 0-0, rezultate de moral.
  • În prezent, echipa antrenată de Gaizka Garitano este ultima clasată, cu 6 puncte, fiind la nu mai puțin de 10 lungimi distanță de primul loc clasat deasupra “zonei roșii”.
  • O singură dată a câștigat Almeria contra celor de la Real Madrid, iar asta se întâmpla în 2008. Poate produce surpriza? 20.00 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Maximiano – Pubill, Montes, Gonzalez, Chumi, Akieme – Arribas, Robertone, Lopy, Embarba – Leo Baptistao


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri