Pariuri sportive

Real Madrid Rayo Vallecano ponturi La Liga 05.11.2023

Duminica, 4 noiembrie, de la ora 22:00, Real Madrid primește vizita celor de la Rayo Vallecano pe “Estadio Santiago Bernabéu”, meci din etapa cu numărul 12 în La Liga. Se impun “galacticii”?


Ponturi pariuri si pronostic analizat Real Madrid vs Rayo Vallecano

Real Madrid este cu moralul ridicat după victoria din El Clasico și mă aștept să continue seria de victorii, mai ales că joacă în fața propriilor suporteri. Nu cred că Rayo Vallecano are resursele necesare pentru a produce surpriza. De altfel, Real a câștigat ultimele 12 meciuri de “acasă” contra celor de la Rayo! Recomand pronosticul “1 pauză/1 final”, la o cotă de 1.80 la NetBet!

Ponturi Real Madrid vs Rayo Vallecano

Netbet
Netbet

Real Madrid vs Rayo Vallecano

1 pauză/1 final

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Real Madrid

  • Real Madrid vine după victoria din El Clasico, 1-2 pe “Câmp Nou” cu Barcelona, meci în care Bellingham a reușit o dublă și a întors soarta partidei.
  • “Galacticii” se descurcă de minune și în grupele Champions League, iar după 3 runde, Vinicius & Co. au maximum de puncte într-o grupă cu Braga, Napoli și Union Berlin.
  • Echipa condusă de Carlo Ancelotti este lider în La Liga, cu 28 de puncte acumulate în 11 etape, având 4 lungimi peste rivala Barcelona.
  • Trebuei spus faptul că trupa blanco a câștigat 12 din cele 14 partide disputate în actuala stagiune în toate competițiile!
  • Thibaut Courtois, Eder Militao, Arda Guler sau Dani Ceballos se numără printre jucătorii indisponibili pentru acest joc.

ECHIPA PROBABILĂ: Kepa - Carvajal, Rudiger, Alaba, F. Garcia - Valverde, Camavinga, Kroos - Bellingham - Vinicius, Rodrygo

Rayo Vallecano

  • Rayo Vallecano este într-o formă bună înainte de jocul cu Real Madrid, fiind neînvinsă în ultimele 8 partide. Recent, madrilenii au obținut o victorie clară în Cupa Regelui, 0-6 cu amatorii de la Atletico de Lugones.
  • Rayo este în acest moment pe locul 7 în La Liga, cu 17 puncte și un golaveraj negativ de 14-15, fiind la doar o lungime distanță de un loc de cupe europene.
  • O singură dată a câștigat Vallecano în deplasare cu Real Madrid, iar asta se întâmpla tocmai în 1996. O nouă victorie este recompensată cu o cotă de 12.50! Poate produce surpriza echipa lui Andrei Rațiu?

ECHIPA PROBABILĂ: Dimitrievski - Balliu, Mumin, Lejeune, Espino - Palazon, U. Lopez, Trejo, Ciss, A. Garcia - De Tomas


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri