Pariuri sportive

Rayo Vallecano vs Barcelona ponturi La Liga 25.11.2023

Sâmbătă seara, de la ora 15:00, în cadrul etapei cu numărul 14 din La Liga, Barcelona se va deplasa pe “Campo de Futbol de Vallecas”, acolo unde va da piept cu cei de la Rayo Vallecano. Se impun catalanii?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Rayo Vallecano vs Barcelona

Este de așteptat ca Barcelona să domine partida, așa cum o face la fiecare meci din La Liga, însă nu cred că va avea viață ușoară. Rayo Vallecano este o formație incomodă, mai ales pe teren propriu. Cred că un pariu pe goluri la Winmasters este cea mai bună opțiune, iar recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 2.15.

Ponturi Rayo Vallecano vs Barcelona

Winmasters
Winmasters

Rayo Vallecano vs Barcelona

sub 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Rayo Vallecano

  • Rayo Vallecano nu au mai reușit același joc bun din meciul cu Real Madrid de acum două etape (0-0), iar în runda precedentă, madrilenii au pierdut pe teren propriu contra revelației Girona, scor 1-2.
  • Rayo este în acest moment pe locul 10 în La Liga, cu 18 puncte și un golaveraj negativ de 15-17, fiind la doar 4 lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • În mod surprinzător, Rayo Vallecano este neînvinsă în ultimele 4 dueluri directe cu Barcelona (3 victorii și 1 remiză). O nouă victorie este recompensată cu o cotă de 5.30! Poate produce surpriza echipa lui Andrei Rațiu?

ECHIPA PROBABILĂ: Dimitrievski – Rațiu, Lejeune, Mumin, Espino – Palazon, Valentin, Lopez, Bebe – Camello, de Tomas

Barcelona

  • Barcelona nu este în cea mai bună formă înainte de duelul cu Rayo Vallecano. Campioana Spaniei vine după victoria la limită obținută pe teren propriu cu Alaves, scor 2-1, succes care a venit după ce a pierdut cu Shakhtar Donetsk în grupele Champions League, scor 1-0.
  • Echipa antrenată de Xavi este în prezent pe locul 3 în La Liga, cu 30 de puncte, fiind la 4 lungimi distanță de liderul surpriză Girona.
  • Așa cum era de așteptat, catalanii domină la general dueluri directe cu cei de la Rayo Vallecano, reușind să câștige 6 din ultimele 10 întâlniri. Se impune din nou Barcelona? 1.65 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Pena – Cancelo, Kounde, Christensen, Balde – Pedri, Gundogan, Lopez – Yamal, Lewandowski, Felix


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri