Pariuri sportive

Rapid vs CFR Cluj ponturi Cupa Romaniei 06.12.2023

Miercuri, 6 decembrie, de la ora 19:00 va avea loc meciul Rapid vs CFR Cluj, contând pentru etapa cu numărul 3 în Cupa României, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Rapid vs CFR Cluj

Este ultima etapă din faza grupelor, iar cele două echipe sunt în luptă directă pentru un loc în fazele superioare ale Cupei României. Mă aștept ca miza partidei să își spună cuvântul și cred că cea mai bună opțiune este un pariu pe goluri la NetBet. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.70!

Ponturi Rapid vs CFR Cluj

Netbet
Netbet

Rapid vs CFR Cluj

sub 2.5 goluri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Rapid

  • Rapid este în scădere de formă, fiind fără victorie de 3 meciuri, timp în care a încheiat la egalitate cu Sepsi și Botoșani (0-0), iar cu Sepsi a pierdut cu scorul de 3-2. Echipa lui Bergodi este în prezent pe locul 4 în Superliga, cu 31 de puncte, fiind 6 lungimi în spatele liderului FCSB.
  • Formația giuleșteană este neînvinsă în grupele Cupei României: 1-3 cu Botoșani și 0-0 cu CSA Steaua. Cu 4 puncte, Rapid ocupă locul 3.
  • Rapid nu a pierdut cu CFR Cluj în ultimele 3 partide directe, reușind două victorii și o remiză. Poate obține un nou succes?
  • Albion Rrahmani, Emmers și Claudiu Petrila sunt accidentați și nu vor juca în acest meci.

ECHIPA PROBABILĂ: Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Albu, Kait – Funsho, Șoni, Papeau

CFR Cluj

  • Trupa pregătită de Andrea Mandorlini este în criză de rezultate, fiind fără victorie de 5 partide. De altfel, CFR are un singur succes în ultimele 8 jocuri! Recent, a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 1-0.
  • În prezent, “Feroviarii” ocupă locul secund în Superliga, cu 32 de puncte, fiind la 5 lungimi în spatele liderului FCSB.
  • În Cupa României, CFR Cluj ocupă locul secund, cu 4 puncte. În primele două runde, clujenii au câștigat cu Alexandria (1-3) și au încheiat la egalitate cu U Cluj (1-1).
  • CFR a pierdut în ultimele 4 vizite pe terenul celor de la Rapid. Poate câștiga în acest meci?

ECHIPA PROBABILĂ: Sava – Mogoș, Boben, Ilie, Morgan – Muhar, Cvek, Avounou – Otele, Juricic, Krasniqi


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri