Pariuri sportive

Qarabag vs Leverkusen ponturi Europa League 09.11.2023

Joi, 9 noiembrie, de la ora 19:45 va avea loc meciul Qarabag vs Leverkusen, contând pentru etapa cu numărul 4 în grupele Europa League, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Qarabag vs Leverkusen

Leverkusen a făcut spectacol în partida tur contra celor de la Qarabag (5-1) și mă aștept la un nou duel cu multe goluri, mai ales că ambele echipe sunt într-o formă bună. Cu siguranță, Leverkusen va domina partida, însă Qarabag este o formație incomodă, ce poate pune probleme. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.65 la NetBet!

Ponturi Qarabag vs Leverkusen

Netbet
Netbet

Qarabag vs Leverkusen

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Qarabag

  • Qarabag a început excelent grupele Europa League, cu două victorii consecutive. S-a impus pe teren propriu cu Molde (1-0) și cu HJK Helsinki în deplasare (0-1). Singurul eșec a venit cu Leverkusen, scor 5-1.
  • Azerii sunt o echipă cu experiență în cupele europene, iar în ultimele 9 sezoane au jucat de fiecare dată în grupe. În stagiunea precedentă, Qarabag a jucat în Europa League, într-o grupă cu Freiburg, Nantes și Olympiakos.
  • Qarabag vine după victoria din campionatul intern, 7-1 pe teren propriu cu cei de la Kapaz, acesta fiind al 7-lea succes din ultimele 10 jocuri.
  • Poate Qarabag produce surpriza cu Leverkusen? 6.75 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Lunev - Bayramov, Mustafazada, Medina, Cafarquiliyev - Jankovic, Romao - L.Andrade, Benzia, Zoubir - Juninho

Leverkusen

  • Bayer Leverkusen este semifinalista de anul trecut din Europa League, pierdută la limită contra celor de la AS Roma (0-1 la general). Poate mai mult în actuala stagiune?
  • Echipa pregătită de Xabi Alonso a început perfect această ediție, cu 3 victorii în primele 3 meciuri, reușind să se impună cu Hacken (4-0), Molde (1-2) și Qarabag (5-1). În prezent, Leverkusen este lider în grupă, fiind ca și calificată în fazele superioare.
  • Leverkusen impresionează și în Bundesliga. După 10 runde, Leverkusen este lider în campionat, având 2 puncte peste locul secund, ocupat de Bayern Munchen.
  • Trebuie spus faptul că Leverkusen vine după 10 victorii consecutive! Urmează un nou succes?

ECHIPA PROBABILĂ: Kovar - Stanisic, Tapsoba, Hincapie, Grimaldo - Xhaka, Andrich - Tella, Wirtz, Adli - Hlozek


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri