Pariuri sportive

Purcell vs Ruud – Ponturi Australian Open – 18-01-2024

Joi dimineață, de la ora 03:00, Max Purcell și Casper Ruud sunt adversari în cadrul turului II din cadrul Australian Open 2024. Terenul unde este programat jocul se numește Margaret Court Arena

Casper Ruud

Ponturi pariuri și pronostic analizat Max Purcell vs Casper Ruud

Adversarul modest pe care l-a avut australianul nu se ridică la nivelul la care se prezintă norvegianul din turul al doilea. După cum a arătat jocul lui Casper, victoria lui este așteptată, iar scorul este singura necunoscută. Vă recomand victorie Casper Ruud -1.5 seturi, cotă 1.40 la Superbet.

Superbet
Superbet

Max Purcell vs Casper Ruud

Victorie Casper Ruud -1.5 seturi

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Max Purcell – Casper Ruud

Max Purcell

  • Ajuns la 24 de ani, Max Purcell nu a reușit ca până în acest moment al carierei sale să obțină vreun trofeu important. Mai mult, atingerea turului II la Australian Open 2024 este cea mai bună performanță din carieră.
  • Succesul locului 45 în lume în turul inaugural a venit în fața unui sportiv modest. Mate Vaikusz este locul 214 în lume și un sportiv care a venit din calificări.
  • Succesul a durat aproape trei ore, timp în care a evoluat la un nivel înalt și a reușit să revină de scorul de 0-1 la seturi. 3-6, 7-6(2), 6-4, 7-5 a fost rezultatul acelui eveniment.

Casper Ruud

  • Cu zece titluri în cariera de 9 ani la nivel profesionist, Casper Ruud are la aciv și trei finale de Grand Slam, însă nu în cadrul acestei competiții. La Australian Open recordul este turul 4 și l-a obținut în 2021.
  • Nivelul jocului său a fost la nivelul la care se află. Pe locul 11 în clasamentul ATP, Casper Ruud nu l-a lăsat pe locul 85 (Albert Ramos) să aibă vreo șansă în fața lui.
  • Practic, meciul care a durat două ore și opt minute a fost controlat în totalitate de Casper Ruud, iar la final s-a impus cu scorul de 6-1, 6-3, 6-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri