Pariuri sportive

Preston vs Leeds ponturi Championship 26.12.2023

Marți, în data de 26 decembrie, cu începere la ora 14:30, se va juca partida dintre Preston și Leeds, ce contează pentru runda cu numărul 24 din Championship, urmând să se desfășoare pe “Deepdale”. Se impune Leeds?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Preston vs Leeds

Ca formă de moment și valoare, Leeds este clar echipa mai bună. Mă aștept să se impună, mai ales că are mare nevoie de cele 3 puncte pentru a rămâne aproape de locurile de promovare directă în Premier League. Recomand pronosticul “2 solist”, la o cotă de 1.55 la Unibet!

Ponturi Preston vs Leeds

Unibet
Unibet

Preston vs Leeds

2 solist

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Preston

  • Preston este într-o formă slabă înainte de a da piept cu Leeds, aceștia având nu mai puțin de 5 înfrângeri în ultimele 7 partide. Gazdele vin după eșecul de pe terenul celor de la Swansea, scor 2-1.
  • În urmă rezultatelor slabe, Preston a căzut până pe locul 13 în Championship, cu 32 de puncte strânse în 23 etape, fiind la doar 4 lungimi distanță de play-off.
  • Doar de două ori a câștigat Preston cu Leeds în ultimee 10 întâlniri - ultima victorie datează din 2018. Se impune în acest meci? 6.00 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Cornell - Storey, Lindsay, Hughes - Potts, McCann, Ledson, Millar - Frokjaer-Jensen, Browne - Osmajic

Leeds

  • După 23 de etape, Leeds ocupă locul 3 în Championship, cu 45 de puncte, fiind la 7 lungimi distanță de un loc de promovare directă în Premier League.
  • “Păunii” vin după o victorie de moral, 4-0 pe teren propriu cu Ipswich. Astfel, Leeds rămâne cu o singură înfrângere în ultimele 10 partide.
  • Echipa lui Daniel Farke este neînvinsă în ultimele 4 dueluri directe cu Preston (două remize și două victorii), însă nu s-au mai întâlnit din 2019. Urmează un nou succes? 1.55 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Meslier - Gray, Rodon, Struijk, Spence - Ampadu, Kamara, James, Piroe, Summerville - Rutter


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri