Pariuri sportive

Poli Iasi vs FC Voluntari ponturi Superliga 10.02.2024

Sâmbătă, 10 februarie, de la ora 14:00 va avea loc meciul Poli Iași vs FC Voluntari, contând pentru etapa cu numărul 25 în Superliga, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci echilibrat?

Voluntari fotbal

Ponturi pariuri și pronostic analizat Poli Iași vs FC Voluntari

Ambele echipe au mare nevoie de victorie, atât pentru moral, cât și pentru a urca în clasament. Astfel, mă aștept ca Poli Iași și FC Voluntari să practice un fotbal un fotbal ofensiv și să vedem multe goluri, așa cum am avut parte și în tur. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.90 la NetBet!

Ponturi Poli Iași vs FC Voluntari

Netbet
Netbet

Poli Iași vs FC Voluntari

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Poli Iași

  • Poli Iași este o formație destul de inconstantă. A început anul 2024 cu o înfrângere drastică, 6-0 în deplasare cu Sepsi, apoi au câștigat cu U Cluj (1-0), ca în runda precedentă să piardă din nou cu FC Botoșani (6-0).
  • În prezent, echipa pregătită de Leo Grozavu se află pe locul 14 în Superliga, cu 26 de puncte acumulate în 24 de etape, fiind una dintre formațiile cu mari emoții în ceea ce privește retrogradarea.
  • Poli Iași a câștigat cu 2-1 partida din turul campionatului contra celor de la FC Voluntari. Crezi că poate obține un nou succes? 2.50 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas – Saghiri, Bordeianu, Jatoba – S. Buș, Battaieb, Gheorghiță

FC Voluntari

  • FC Voluntari continuă forma slabă și în 2024. Ilfovenii nu au câștigat niciun meci în 2024, reușind două remize, 1-1 cu Oțelul Galați și Hermannstadt, iar cu CFR Cluj a pierdut clar, scor 4-1.
  • În prezent, Nemec & Co. ocupă doar locul 13 în Superliga, cu 26 de puncte acumulate în 24 de etape. Astfel, Voluntari a intrat în “hora retrogradării”.
  • Trebuie spus faptul că trupa pregătită de Poenaru este fără victorie de 5 etape (3 înfrângeri și 2 remize). Crezi că poate câștiga cu Poli Iași? 2.50 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Fernandez – Ricardinho, Armaș, Matricardi, Aliji – Rață, Crepulja – Răduț, Ciobanu, Popescu – Nemec


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri