Pariuri sportive

Otelul Galati vs Universitatea Craiova ponturi Superliga 26.11.2023

Duminică, 26 noiembrie, de la ora 17:30 va avea loc meciul Oțelul Galați vs Universitatea Craiova, contând pentru etapa cu numărul 17 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Oțelul Galați vs Universitatea Craiova

Oțelul Galați este una dintre suprizele plăcute din acest început de sezon și, cu siguranță, va avea un cuvânt de spus, mai ales că joacă pe teren propriu. De partea cealaltă, Universitatea Craiova nu impresionea ca joc, însă este de așteptat să domine partida, fiind formația mai bună din punct de vedere valoric. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.55 la Unibet!

Ponturi Oțelul Galați vs Universitatea Craiova

Unibet
Unibet

Oțelul Galați vs Universitatea Craiova

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați este revelația de până acum a acestui sezon. iar în 16 etape au înregistrat doar două înfrângeri. Cel mai recent joc disputat de moldoveni a fost cu UTA Arad în deplasare, câștigat cu scorul de 4-2.
  • În acest moment, echipa condusă de Dorinel Munteanu se află pe locul 8 în Superliga, cu 20 de puncte și un golaveraj de 16-14 - este cea mai bună formație din punct de vedere defensiv.
  • Conform caselor de pariuri online, Oțelul Galați este outsider cu Universitatea Craiova - 3.75 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Dur-Bozoancă, Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes da Silva – Cisotti, Lopez, Teles – Frederic, Pop, Tănasă

Universitatea Craiova

  • Noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova, bulgarul Ivaylo Petev, a debutat cu o victorie pe banca tehnică, 1-0 cu Dinamo. Astfel, oltenii au ajuns la 3 meciuri consecutive fără înfrângere (2 victorii și 1 remiză).
  • În prezent, trupa din Bănie este pe locul 4 în Superliga, cu 26 de puncte, fiind la nu mai puțin de 8 lungimi în spatele liderului FCSB.
  • Universitatea Craiova nu a pierdut niciodată cu Oțelul Galați, însă în tur nu a reușit decât un 0-0. Poate câștiga acest meci? 2.20 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Popescu – Vlădoiu, Screciu, Badelj, Bancu – Crețu, Mateiu, Căpățînă – Danciu, Ivan, Mitriță


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri