Pariuri sportive

Otelul Galati vs Hermannstadt ponturi Superliga 28.10.2023

Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 14:00 va avea loc meciul Otelul Galati vs Hermannstadt, contând pentru etapa cu numărul 14 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Oțelul Galați vs Hermannstadt

Oțelul Galați este cea mai bună echipă din punct de vedere defensiv, cu doar 10 goluri încasate în 13 etape. De partea cealaltă, Hermannstadt este una dintre cele mai în formă formații din Superliga. Mă aștept la un duel echilibrat, de luptă, iar recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”.

Ponturi Otelul Galati vs Hermannstadt

Unibet
Unibet

Oțelul Galați vs Hermannstadt

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fara risc + 200 rotiri gratuite

Pariază acum

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați vine după un rezultat mare, de moral, 0-0 în Gruia cu CFR Cluj. Înainte de această partidă, moldovenii pierdeau acasă contra campioanei en-titre Farul Constanța, scor 0-1.
  • În acest moment, echipa condusă de Dorinel Munteanu se află pe locul 11 în Superliga, cu 15 puncte și un golaveraj de 10-10 - este cea mai bună formație din punct de vedere defensiv, dar a doua cea mai slabă în ceea ce privește golurile marcate.
  • Conform caselor de pariuri online, Oțelul Galați este ușor favorită cu Hermannstadt, dar asta doar pentru că joacă pe teren propriu - 2.75 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Dur-Bozoancă, Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes da Silva – Cisotti, Lopez, Teles – Frederic, Pop, Tănasă

Hermannstadt

  • Hermannstadt este surpriza plăcută din acest început de sezon. Sibienii sunt în prezent pe loc de play-off, respectiv locul 6, cu 19 puncte acumulate în 13 etape, fiind în grafic pentru o poziție în top 6.
  • Echipa pregătită de Marius Maldărășanu este într-o formă bună înainte de acest meci, fiind neînvinsă de 11 jocuri, timp în care a înregistrat 9 remize și 2 victorii. Recent, Hermannstadt a făcut spectacol pe teren propriu cu Dinamo și a câștigat cu scorul de 4-0.
  • Trebuie spus faptul că Hermannstadt nu a impresionat pe teren străin în actuala stagiune, având 1 victorie, 4 remize și 1 înfrângere. Crezi că poate câștiga cu Oțelul Galați?

ECHIPA PROBABILĂ: Căbuz – Butean, Găman, Stoica, Medina – Jipa, Mino, Alhassan, Balaure – Neguț, Paraschiv


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri