Pariuri sportive

Oțelul Galați vs FCSB ponturi Cupa României 31.10.2023

Oțelul Galați vs FCSB este duelul din runda cu numărul 2 din grupele Cupei României. Meciul va avea loc marți, 31 octombrie 2023, începând cu ora 21:00. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri si pronostic analizat Oțelul Galați vs FCSB

FCSB a câștigat cu 2-0 partida disputată în campionat contra celor de la Oțelul Galați. Mă aștept la un duel mai echilibrat, asta pentru că este de așteptat că FCSB să folosească jucătorii care au evoluat mai puțin. De partea cealaltă, Oțelul este pe o pantă ascendentă, iar pe teren propriu este “o nucă tare”. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.57 la NetBet!

Ponturi Oțelul Galați vs FCSB

Netbet
Netbet

Oțelul Galați vs FCSB

sub 2.5 goluri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați este surpriza plăcută din acest sezon. Moldovenii sunt pe locul 10 în Superliga, având doar două înfrângeri în primele 14 etape. Cel mai recent joc a fost cu Hermannstadt, încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • Trupa pregătită de Dorinel Munteanu a debutat cu dreptul în Cupa României. Oțelul a obținut o victorie clară contra celor de la Zalău, scor 1-4.
  • Conform caselor de pariuri, Oțelul Galați este outsider cu FCSB - pot moldovenii produce surpriza? 3.85 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Dur-Bozoancă – Latouchent, Cisse, Lovric, Gomes da Silva – Cisotti, Zivulic, Lopez – Cîrjan, Fatai, A. Pop

FCSB

  • FCSB este una dintre favoritele la câștigarea Cupei României. “Roș-albaștrii” au debutat cu dreptul în grupe, reușind o victorie clară, 0-2 în deplasare cu Bihor.
  • Echipa antrenată de Elias Charalambous vine după o remiză, 2-2 în deplasare cu Petrolul Ploiești, meci în care Coman & Co. au condus cu 2-0, dar s-au văzut egalați pe finalul partidei. În prezent, FCSB este pe primul loc în Superliga, având doar un punct peste CFR Cluj.
  • Vicecampioana României câștiga cu 2-0 contra celor de la Oțelul Galați în campionatul intern, meci disputat acum 3 luni. Se impune din nou FCSB? 2.00 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Vlad – Crețu, Ngezana, Haruț, Radunovic – Lixandru, Șut, Djokovic – Miculescu, Compagno, Oct. Popescu


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri