Pariuri sportive

Ostapenko vs Birrell – Ponturi Australian Open – 16-01-2024

Marți dimineață, de la ora 05:30, Jelena Ostapenko și Kimberly Birrell vor fi rivale în cadrul turului 1 al Australian Open. Meciul pleacă cu sportiva din Letonia favorită certă.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Jelena Ostapenko vs Kimberly Birrell

Într-o formă de zile mari și proaspăt câștigătoare a primului turneul din 2024, Jelena Ostapenko are toate motivele să se gândească deja la numele adversarului din următorul tur. Are șansă să se dueleze cu o sportivă care nu pare capabilă să amenințe top 20 și atunci vă recomand victorie Jelena Ostapenko cu scorul de 2-0, cotă 1.47 la Superbet.

Superbet
Superbet

Jelena Ostapenko vs Kimberly Birrell

Victorie Jelena Ostapenko scor 2-0

Ponturi Jelena Ostapenko - Kimberly Birrell

Jelena Ostapenko

  • Prima aventură din 2024 pentru Jelena a fost la Brisbane, dar acolo Azarenka a fost capăt de linie și a reușit s-o elimine. Practic, a fost lecția pe care letona trebuia s-o învețe și drept urmare la următorul turneu s-a prezentat diferit.
  • Mult mai încrezătoare și cu un moral ridicat, Ostapenko a dispus cu scorul de 6-3, 6-2 de Daria Kasatkina, în ultimul act al turneului de la Adelaide. Astfel, a cucerit primul trofeu al sezonului.
  • De această dată revine la Melbourne cu gânduri mari. Ostapenko vrea să își apere punctele cucerite ediția trecută când a obținut calificarea în sferturile de finală ale turneului, ceea ce este cea mai bună performanță de la Australian Open.

Kimberly Birrell

  • Jucătoarea din Australia și-a început aventura în circuitul profesionist în 2014, timp în care a obținut cinci titluri ITF și atât, iar premiile aproape că ating un milion de dolari.
  • Dornică de performanță, Kimberly o întâlnește în premieră pe Jelena Ostapenko. Are a doua șansă în fața acesteia, iar forma de moment din acest început de an nu este de partea ei.
  • A pierdut trei din ultimele patru jocuri. Cel mai recent dintre ele a venit în fața Yuliei Putintseva, 3-6, 4-6 în cadrul calificărilor turneului de la Hobart.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri