Pariuri sportive

Osasuna vs Real Sociedad ponturi Cupa Regelui 17.01.2024

În optimile Cupei Regelui va avea loc duelul dintre Osasuna și Real Sociedad. Meciul este programat miercuri, 17 ianuarie, de la ora 22:00 pe “Estadio El Sadar”. Cine merge mai departe?

Real Sociedad

Ponturi pariuri și pronostic analizat Osasuna vs Real Sociedad

Se anunță un duel disputat, echilibrat, în care miza partidei își va spune cuvântul. În joc este calificarea în sferturile Cupei Spaniei, astfel că mă aștept că cele două formații să fie destul de reținute pe faza ofensivă. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.50 la Winmasters!

Ponturi Osasuna vs Real Sociedad

Winmasters
Winmasters

Osasuna vs Real Sociedad

sub 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Osasuna

  • Finalista din Cupa Spaniei de anul trecut, Osasuna, vine după semifinala pierdută din Supercupa Spaniei, scor 2-0 contra celor de la Barcelona. Astfel, rămâne cu o singură victorie în cele 3 meciuri disputate în 2024.
  • În La Liga, echipa pregătită de Jagoba Arrasate se află pe un modest loc 12, cu 22 de puncte acumulate în 19 etape, având doar 7 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Trebuie spus faptul că Osasuna are doar două victorii în ultimele 11 partide disputate în toate competițiile!
  • Osasuna nu a mai câștigat contra celor de la Real Sociedad într-un joc oficial din 2012. Crezi că poate produce surpriza? 3.25 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Herrera - Pena, Cruz, Catenă, Garcia, Areso - Gomez, Munoz, Oroz - Arnaiz, Budimir

Real Sociedad

  • Real Sociedad este cu moralul scăzut după înfrângerea din derby-ul cu Athletic Bilbao, scor 2-1. De altfel, bascii au o singură victorie în ultimele 6 partide disputate în toate competițiile.
  • În La Liga, Sociedad ocupă locul 6, cu 32 de puncte acumulate în 20 de etape, fiind la 9 lungimi de top 4, locuri de Champions League.
  • De menționat este faptul că Sociedad are o singură înfrângere în ultimele 13 partide disputate!
  • Domină clar duelurile directe cu Osasuna, fiind fără eșec în ultimele 14 întâlniri. Se impune din nou? 2.40 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Marrero - Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Tierney - Zakharyan, Merino, Zubimendi, Barrenetxea - Mendez, Oyarzabal


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri