Pariuri sportive

Olympiakos vs Panathinaikos ponturi Cupa Greciei 17.01.2024

Miercuri, în data de 17 ianuarie, cu începere la ora 21:00, se va juca partida dintre Olympiakos și Panathinaikos, ce contează optimile Cupei Greciei, urmând să se desfășoare pe “Georgios Karaiskakis Stadium”. Cine merge mai departe?

Olympiakos vs Spurs

Ponturi pariuri și pronostic analizat Olympiakos vs Panathinaikos

În tur am avut parte de un duel echilibrat, încheiat cu scorul de 1-1. Mă aștept la un meci asemănător, asta pentru că în joc este calificarea în sferturile Cupei Greciei. Cu siguranță miza partidei își va spune cuvântul, iar recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.65 la Unibet.

Ponturi Olympiakos vs Panathinaikos

Unibet
Unibet

Olympiakos vs Panathinaikos

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Olympiakos

  • Olympiakos nu are cel mai bun început de sezon. În campionat, ocupă doar locul 4, cu 35 de puncte strânse în 18 etape, fiind la 6 lungimi în spatele liderului PAOK.
  • “Roș-albii” vin după o victorie, 2-3 în deplasare contra celor de la Kifisia, acesta fiind primul succes din ultimele 5 partide.
  • O singură dată a câștigat echipa lui Carlos Carvalhal contra celor de la Panathinaikos în ultimele 10 partide directe. Poate obține un nou succes? 2.60 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Paschalakis – Tzolakis, Rodinei, Ntoi, Biancone – Quini, Carvalho – Cămară, Podence, Fortounis – Masouras

Panathinaikos

  • Panathinaikos este într-o ușoară creștere de formă înainte de meciul retur cu Olympiakos, fiind neînvinsă de 5 partide, timp în care a înregistrat 3 victorii și 2 remize.
  • Echipa pregătită de Fatih Terim este pe locul secund în campionatul intern, având același număr de punct că liderul PAOK, diferența fiind făcută doar de golaveraj.
  • “Verzii” au câștigat cu scorul de 3-0 la ultima vizită pe terenul celor de la Olympiakos. Poate obține un nou succes la fel de clar? 3.00 este cota pentru un nou succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Lodygin – Vagiannidis, Arao, Jedvaj, Juankar – Vilhena, Kotsiras, Bernard – Verbic, Ioannidis, Mancini


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri