Pariuri sportive

Napoli vs AC Milan ponturi Serie A 29.10.2023

Duminică, în data de 29 octombrie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Napoli și AC Milan, ce contează pentru runda cu numărul 10 din Serie A, urmând să se desfășoare pe “Stadio Diego Armando Maradona ”. Meci echilibrat?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Napoli vs AC Milan

Se întâlnesc două echipe cu pretenții la titlu. De altfel, Napoli și AC Milan sunt ultimele două campioane din Italia. Mă aștept la un duel echilibrat, de luptă și cu puține reușite - 5 din ultimele 7 partide directe s-au încheiat cu maxim două goluri marcate. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.75 la Winmasters.

Ponturi Napoli vs AC Milan

Winmasters
Winmasters

Napoli vs AC Milan

sub 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Napoli

  • Campioana Italiei vine după o victorie mare în grupele Champions League, 0-1 în deplasare la Union Berlin. Astfel, după 3 runde, Napoli a strâns 6 puncte și se află pe locul secund, după Real Madrid.
  • “Azzurri” se descurcă bine și în campionatul intern. Ultimul meci disputat a fost în deplasare la Hellas Verona, câștigat cu scorul de 3-1. După 9 etape, formația pregătită de Rudi Garcia se află pe locul 4 în Serie A, cu 17 puncte, fiind la 5 lungimi în spatele liderului Inter.
  • Doar de două ori a câștigat Napoli cu AC Milan în ultimele 10 dueluri directe. Crezi că poate obține un nou succes?

ECHIPA PROBABILĂ: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Olivera – Cajuste, Lobotka, Zielinski – Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

AC Milan

  • AC Milan este cu moralul scăzut înainte de a da piept cu Napoli. “Rossoneri” vin după înfrângerea clară suferită în grupele Champions League, 3-0 cu PSG. Astfel, după 3 etape, Milan este fără vitcorie în grupă!
  • Nici în Serie A nu se descurcă mai bine. În ultimul joc disputat, formația antrenată de Pioli a pierdut derby-ul cu Juventus, chiar pe San Siro, scor 0-1. În prezent, Milan ocupă locul secund în campionat, cu 21 de puncte, fiind la doar o lungime în spatele rivalei Inter.
  • “Diavolul Milanez” domină duelurile directe cu Napoli - în sezonul precedent, AC Milan o elimina pe Napoli din sferturile Champions League (1-0 în tur și 1-1 în retur). Se impune din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Maignan – Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez – Musah, Adli, Reijnders – Pulisic, Giroud, Leao


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri