Pariuri sportive

Muntenegru vs Lituania ponturi preliminarii EURO 2024 16.11.2023

Joi, 16 noiembrie, de la ora 21:45 va avea loc meciul Muntenegru vs Lituania, contând pentru etapa cu numărul 9 în preliminarii EURO 2024, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!

muntenegru small

Ponturi pariuri și pronostic analizat Muntenegru vs Lituania

Muntenegru încă mai speră la calificarea la turneul final, deși șansele sunt foarte mici. Pentru a rămâne în cursă, are mare nevoie de victorie. De partea cealaltă, Lituania nu are nimic de pierdut și va juca destul de relaxat acest meci. Mă aștept la un duel cu multe reușite, așa cum a fost și partida tur (2-2), iar recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.85 la NetBet.

Ponturi Muntenegru vs Lituania

Netbet
Netbet

Muntenegru vs Lituania

peste 2.5 goluri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Muntenegru

  • Muntenegru încă mai speră să ajungă la EURO 2024. În prezent, muntenegrenii sunt pe locul 3 în grupă, cu 8 puncte, fiind la 5 lungimi în spatele celor din Serbia, dar are și cu un meci mai puțin disputat.
  • Jovetic & Co. vin după înfrângerea cu Serbia, scor 3-1, acesta fiind al doilea eșec din grupă. De altfel, a pierdut doar cu Serbia, în timp ce contra liderului Ungaria a înregistrat două remize.
  • De 3 ori a dat piept naționala lui Miodrag Radulovic cu cei din Lituania, iar până acum nu au pierdut (două victorii și o remiză). Poate obține cele 3 puncte? 1.32 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Mijatovic – Tuci, Savic, Tomasevic – Marusic, Jankovic, Kuc, Camaj, Vukcevic – Krstovic, Jovetic

Lituania

  • Lituania nu a putut face mai mult în această grupă. Totuși, trebuie să remarcăm faptul că în jocul precedent nu a pierdut cu liderului Ungaria, încheiat la egalitate, scor 2-2.
  • În prezent, națională din Vilnius ocupă locul 4 în grupă, cu 6 puncte și un golaveraj de 8-12, fiind fără șanse de calificare.
  • Lituania a câștigat un singur meci pe teren străin în ultimii 3 ani, chiar în ultima partidă disputată în deplasare (0-2 cu Bulgaria). Crezi că poate produce surpriza? 10.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Zubas – Lasickas, Girdvainis, Lekiatis, Sirvys – Utkus, Vorobjovacs – Slivka, Gineitis, Cernych – Paulauskas


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri