Pariuri sportive

Montpellier vs Lyon ponturi Ligue 1 11.02.2024

Montpellier vs Lyon este partida cu numarul 21 din Ligue 1. Meciul va avea loc duminică, 11 februarie 2024, începând cu ora 18:05 pe Stade de la Mosson. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Montpellier vs Lyon

Ambele echipe au mare nevoie de puncte în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Mă aștept la un duel spectaculos, cu multe reușite, așa cum au fost și precedentele întâlniri - ultimele 4 partide directe s-au încheiat cu GG & peste 2.5 goluri. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.75 la NetBet!

Ponturi Montepllier vs Lyon

Netbet
Netbet

Montpellier vs Lyon

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Montpellier

  • Montpellier joacă modest în 2024. Gazdele au obținut un singur punct în cele 4 jocuri disputate până acum. Recent, aceștia au fost eliminați din optimile Cupei Franței, 1-4 cu Nice.
  • În prezent, trupa pregătită de Der Zakarian se află doar pe locul 13 în Ligue 1, cu 19 puncte, având doar două lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Montpellier a câștigat cu scorul de 4-1 partida din turul campionatului contra celor de la Lyon, acesta fiind doar al 4-lea succes din ultimele 10 întâlniri. Se impune din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Lecomte - Tchato, Jullien, Omeragic, Sagnan, Sylla - Fayad, Chotard, Savanier, Coulibaly - Khazri

Lyon

  • Lyon face un sezon cu mult sub așteptări. Formația condusă de Pierre Sage este pe locul 15 în Ligue 1, prima poziție de deasupra zonei retrogradabile, cu doar 19 puncte strânse în 20 de etape.
  • OL vine după o victorie de moral, 1-0 în derby-ul cu Marseille, acesta fiind doar al 5-lea succes din actuala stagiune.
  • Domină la general duelurile directe cu Montpellier, reușind să se impune în 4 din ultimele 5 întâlniri. Pot Lacazette & Co. obține un nou succes? 2.35 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Lopes - Mata, Caleta-Car, O’Brien - Maitland-Niles, Matic, Caqueret, Tagliafico - Cherki, Lacazette, Orban


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri