Pariuri sportive

Medvedev vs Zverev – Ponturi Australian Open – 26-01-2024

Vineri, de la ora 10:30, ora României, rusul Daniil Medvedev (3 ATP) și germanul Alexander Zverev (6 ATP) se vor duela în a doua semifinală de la Australian Open 2024. Meciul este transmis de Eurosport.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Daniil Medvedev vs Alexander Zverev

În decursul celor 19 participări directe, Medvedev a avut de câștigat în cele mai multe rânduri, însă cert este că jocul său nu a fost la fel de sigur. Nici germanul nu a exceleat în a evoluat constant și drept urmare semifinala 2 anunță un duel spectaculos, unde voi paria peste 36.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Daniil Medvedev vs Alexander Zverev

Peste 36.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Daniil Medvedev - Alexander Zverev

Danil Medvedev

  • Rusul Daniil Medvedev este la un pas de a-și egala cea mai bună performanță din cadrul Australian Open. Locul 3 în lume a jucat finala în 2021 și 2022.
  • Vine după un sfert de finală în care a fost serios întrebuințat de polonezul Hurkacz (9 ATP), în fața căruia a stat aproape patru ore în teren și a tranșat jocul în cinci seturi.
  • Practic, meciul a început foarte greu, dar cu Medvedev care a câștigat primul set la tie-break, ulterior câștigând cu scorul de 7-6(4), 2-6, 6-3, 5-7, 6-4.

Alexander Zverev

  • Evoluția germanului Alexander Zverev nu a fost cea mai sigură și faptul că a pierdut set în patru din cele cinci dueluri deja disputate confirmă lucrul acesta.
  • Locul 6 ATP a dat lovitura în sferturile de finală, atunci când a reușit să-l învingă în patru seturi pe favoritul Carlos Alcaraz (2 ATP). 6-1, 6-3, 6-7(2) , 6-4 a fost scorul acelei partide.
  • De remarcat și faptul că a stat bine pe propriul serviciu, având o medie foarte bună de ași și lucrul acesta îl poate enerva la culme pe adversarul său.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri