Pariuri sportive

Marseille vs Ajax ponturi Europa League 30.11.2023

În etapa a 5-a din grupele Europa League va avea loc duelul dintre Marseille și Ajax. Meciul este programat joi, 30 noiembrie, de la ora 22:00 pe “Stade Vélodrome”. Cele doua echipe promit spectacol!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Marseille vs Ajax

6 goluri s-au marcat în partida tur. Mă aștept la un nou duel spectaculos, cu multe reușite, deoarece sunt două formații ofensive, cu jucători de calitate în atac, care oricând pot face diferenta pe tabelă. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.65 la NetBet!

Ponturi Marseille vs Ajax

Netbet
Netbet

Marseille vs Ajax

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Marseille

  • OM este fără înfrângere în grupele Europa League. Cu 8 puncte strânse în 4 etape, Marseille se află pe primul loc, însă nu se poate considera calificată.
  • Echipa de pe “Velodrome” nu a impresionat în acest sezon de Ligue 1, ba din contra. Marseille este fără victorie de 4 etape - ultimul joc disputat a fost cu Strasbourg, încheiat la egalitate, scor 1-1. După 12 runde, francezii sunt doar pe locul 12 în clasament.
  • Trebuie spus că trupa pregătită Gattuso Gennaro nu a pierdut pe teren propriu în acest sezon (4 victorii și 4 remize). Se impune Marseille cu Ajax? 1.65 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Lopez - Clauss, Mbemba, Balerdi, Lodi - Veretout, Kondogbia - Ndiaye, Harit, Sarr - Aubameyang

Ajax

  • Ajax este pe o pantă ascendentă înainte de jocul cu Marseille. “Lăncierii” au 3 victorii în ultimele 5 partide - ultimul succes a venit cu Vitesse, scor 5-0.
  • Echipa din Amsterdam a început modest faza grupele Europa League, iar după 4 runde nu are nici măcar o victorie. În prezent, Ajax este ultima clasată, cu 2 puncte și un golaveraj negativ de 4-8.
  • Trebuie spus faptul că Ajax a câștigat un singur meci din cele 9 disputate în deplasare până în acest moment. Crezi că poate obține un nou succes? 5.20 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Ramaj - Rensch, Sutalo, Hato, Sosa - Tahirovic, Taylor - Berghuis, Hlynsson, Bergwijn; - Akpom


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri