Pariuri sportive

Lazio vs Frosinone ponturi Serie A 29.12.2023

Meciul dintre Lazio și Frosinone se joacă vineri, 29 decembrie, în runda cu numărul 18 din Serie A. Partida va avea loc pe “Stadio Olimpico”, cu începere de la ora 21:45. Se impun Immobile & Co. ?

Ciro Immobile

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lazio vs Frosinone

Lazio nu își mai permite niciun pas greșit în lupta pentru un loc de cupe europene și are mare nevoie de cele 3 puncte. Mă aștept să se impună, asta pentru că joacă “acasă”, acolo unde se descurcă de minune (a câștigat 8 din ultimele 10 partide). Recomand pronosticul “1 solist”, la o cotă de 1.70 la NetBet!

Ponturi Lazio vs Frosinone

Netbet
Netbet

Lazio vs Frosinone

1 solist

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Lazio

  • Lazio vine după o victorie de moral, 0-2 în deplasare la Empoli, acesta fiind primul succes din ultimele 4 jocuri. Totuși, în această perioadă, Lazio s-a calificat în optimile Champions League!
  • În prezent, “Vulturii” se află doar pe locul 9 în Serie A, cu 24 de puncte strânse în 17 etape, fiind la nu mai puțin de 4 lungimi distanță de un loc de cupee europene.
  • “Biancocelesti” domină clar duelurile directe cu Frosinone, reușind să câștige 4 din cele 5 întâlniri. Se impun din nou Immobile & Co. ?

ECHIPA PROBABILĂ: Provedel - Hysaj, Casale, Gila, Marusic - Guendouzi, Luis Alberto, Kamada - Felipe Anderson, Castellanos, Zaccagni

Frosinone

  • Frosinone este fără victorie de 4 etape, timp în care a pierdut cu AC Milan, Lecce și Juventus, iar cu Torino a încheiat la egalitate. Totuși, în această perioadă, aceștia s-au calificat în optimile Cupei Italiei, după 0-4 cu Napoli.
  • În prezent, gazdele se află pe locul 14 în Serie A, cu 19 puncte, fiind fără grijile retrogradării, cel puțin în acest moment - are 6 lungimi peste “zona roșie”.
  • Trebuie spus faptul că Frosinone nu a câștigat niciodată cu Lazio!
  • Poate Frosinone produce surpriza? 6.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Turati - Monterisi, Romagnoli, Okoli, Garritano - Brescianini, Barrenechea, Mazzitelli - Soule, Jorge, Caso


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri