Pariuri sportive

Lazio vs Fiorentina ponturi Serie A 30.10.2023

Meciul dintre Lazio și Fiorentina se joacă luni, 30 octombrie, în runda cu numărul 10 din Serie A. Partida va avea loc pe “Stadio Olimpico”, cu începere de la ora 21:45. Pariem pe goluri!

Lazio vs Inter Milan

Ponturi pariuri si pronostic analizat Lazio vs Fiorentina

Ambele echipe au mare nevoie de cele 3 puncte, atât pentru moral, cât și pentru a urca în clasament. Mă aștept la un duel spectaculos, cu multe reușite, așa cum au fost și precedentele întâlniri. De altfel, Lazio și Fiorentina au potențial pe faza ofensivă. Recomandarea mea este pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.75 la Winmasters!

Ponturi Lazio vs Fiorentina

Winmasters
Winmasters

Lazio vs Fiorentina

ambele marchează

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Lazio

  • Lazio vine după o înfrângere drastică, 3-1 cu Feyenoord în grupele Champions League, eșec înregistrat după 3 victorii consecutive. În urmă acestui rezultat, Lazio a căzut pe 3 într-o grupă cu Atletico Madrid, Feyenoord și Celtic.
  • “Vulturii” se descurcă mai bine în Serie A, acolo unde au câștigat ultimele două partide: 3-2 cu Atalanta și 0-2 cu Sassuolo. După 9 etape, Immobile & Co. sunt doar pe locul 9 în clasament, cu 17 puncte.
  • “Biancocelesti” domină categoric duelurile directe cu Fiorentina, reușind să câștige 7 din ultimele 10 întâlniri. Urmează un nou succes? 2.30 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Provedel – Marusic, Casale, Romagnoli, Hysaj – Guendouzi, Cataldi, Luis Alberto – Felipe Anderson, Castellanos, Zaccagni

Fiorentina

  • Fiorentina vine după o victorie clară, 6-0 contra celor de la Cukaricki în grupele Conference League. După 3 runde, trupa “viola” are același număr de puncte ca Ferencvaros și Genk.
  • Echipa condusă de Vincenzo Italiano a pierdut ultimul joc disputat în Serie A, 0-2 pe teren propriu cu Empoli, acesta fiind singurul eșec din ultimele 9 partide disputate în toate competițiile. În prezent, Fiorentina este pe locul 5 în Serie A, cu 17 puncte.
  • Fiorentina nu a mai câștigat pe “Stadio Olimpico” cu Lazio din 2016. Un nou succes este recompensat cu o cotă de 3.10.
  • Dodo și Kayode sunt accidentați, în timp ce Mina este incert.

ECHIPA PROBABILĂ: Terracciano – Kayode, Milenkovic, Martinez Quarta, Parisi – Duncan, Arthur – Brekalo, Bonaventura, Gonzalez – Nzola


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri