Pariuri sportive

Lazio vs Celtic ponturi Champions League 28.11.2023

Marți, în data de 28 noiembrie, cu începere la ora 19:45, se va juca partida dintre Lazio și Celtic, ce contează pentru runda cu numărul 5 din grupele Champions League, urmând să se desfășoare pe “Stadio Olimpico”. Meci de goluri?

Ciro Immobile

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lazio vs Celtic

Celtic nu mai are nimic de pierdut și va juca mai relaxat acest joc, în timp ce Lazio nu își permite niciun pas greșit în lupta pentru un loc de primăvara Champions League. Mă aștept la un duel spectaculos, cu multe ocazii de gol, așa cum am avut parte și în tur. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.80 la Unibet!

Ponturi Lazio vs Celtic

Unibet
Unibet

Lazio vs Celtic

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Lazio

  • Lazio nu este în cea mai bună formă înainte de duelul cu Celtic. Immobile & Co. vin după o înfrângere în Serie A, 2-1 în deplasare la Salernitana. Astfel, au ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie în campionat!
  • “Vulturii” sunt în cărți pentru calificarea în fazele superioare din UCL. În prezent, “Biancocelesti” se află pe locul 2 în grupă, cu 7 puncte strânse în 4 runde. Ultimul joc disputat a fost cu Fayenoord, câștigat cu scorul de 1-0.
  • Echipa pregătită de Maurizio Sarri s-a impus cu scorul de 2-1 în partida tur contra celor de la Celtic. Poate câștiga și în retur? 1.55 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Provedel – Lazzari, Patric, Gila, Marusic – Kamada, Vecino, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Pedro

Celtic

  • Celtic a jucat modest în primele 4 runde din Champions League. “The Bhoys” au strâns un singur punct, fiind pe ultimul loc în grupă, loc pe care, cel mai probabil, vor încheia competiția.
  • Ultimul joc disputat de scoțieni în grupe a fost cu Atletico Madrid, pierdut fără drept de apel, scor 6-0.
  • Trupa pregătită de Brendan Rogers nu se descurcă mai bine nici în campionat, iar în ultima etapă a obținut doar un punct cu Motherwell pe teren propriu (1-1).
  • Crezi că poate Celtic produce surpriza pe “Stadio Olimpico”? 6.40 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Hart – Johnston, Phillips, Scales, Taylor – O’Riley, McGregor, Hatate – Maeda, Furuashi, Yang


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri