Champions League

Lazio vs Bayern Munchen ponturi Champions League 14.02.2024

Meciul tur dintre Lazio și Bayern Munchen se joacă miercuri, 14 februarie, în optimile Champions League. Partida va avea loc pe Stadio Olimpico, din Roma, cu începere de la ora 22:00. Pariem pe goluri!

Lazio vs Inter Milan

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lazio vs Bayern Munchen

Ponturi Lazio vs Bayern Munchen

Unibet
Unibet

Lazio vs Bayern Munchen

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Lazio

  • Lazio s-a calificat relativ ușor în optimile Champions League, de pe locul secund, cu 10 puncte strânse într-o grupă cu Atletico Madrid, Feyenoord și Celtic. Șansele de a merge mai departe în competiție sunt minime - 7.50 este cota la calificare în acest moment!
  • În Serie A, “Vulturii” se află doar pe locul 8, cu 37 de puncte strânse în 23 de etape, fiind la nu mai puțin de 5 lungimi distanță de top 4, locurile de Champions League.
  • “Biancocelesti” vin după o victorie de moral, 1-3 în deplasare la Cagliari, acesta fiind primul succes din ultimele 4 jocuri, deci nu impresionează în 2024.
  • Trebuie să știi că formația pregătită de Sarri are doar două înfrângeri pe teren propriu în ultimele 20 de partide!

ECHIPA PROBABILĂ: Provedel – Marusic, Gila, Romagnoli, Hysay – Guendouzi, Cataldi, Luis Alberto – Pedro, Immobile, Felipe Anderson

Bayern Munchen

  • Bayern Munchen s-a calificat la pas în primăvara Champions League. În 6 runde, bavarezii au strâns 16 puncte într-o grupă cu FC Copenhaga, Galatasaray și Manchester United.
  • Trupa lui Thomas Tuchel se luptă la titlu în Bundesliga, iar după 22 de etape se află pe locul secund, fiind la 5 lungimi în spatele liderului Leverkusen. Ultimul joc disputat a fost chiar cu trupa lui Xabi Alonso, pierdut categoric, scor 3-0.
  • Trebuie spus faptul că Harry Kane & Co. au câștigat de fiecare dată cu Lazio. În 2021, Bayern o elimina pe Lazio din optimile UCL cu scorul genral de 6-2 (1-4 în deplasare și 2-1 pe teren propriu). Urmează un nou succes?

ECHIPA PROBABILĂ: Neuer – Mazraoui, Kim, Upamecano, Guerreiro – Kimmich, Goretzka – Sane, Musiala, Muller – Kane


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri