Pariuri sportive

Kecmanovic vs Alcaraz– Ponturi Australian Open - 22-01-2024

Luni dimineață, de la ora 10:00, Miomir Kecmanovic și Carlos Alcaraz vor evolua în cadrul optimilor de finală ale Australian Open. Meciul este transmis de Eurosport.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Miomir Kecmanovic vs Carlos Alcaraz

Ușor obosit după meciurile de cinci seturi pe care sârbul le-a avut, acesta pare carne de tun pentru Carlos Alcaraz. Ibericul și-a făcut singur viața ușoară și a reușit să se prezinte și mai bine de la un meci la altul. Vă recomand sub 32.5 game-uri, cotă 1.57 la Superbet.

Superbet
Superbet

Miomir Kecmanovic vs Carlos Alcaraz

Sub 32.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Miomir Kecmanovic - Carlos Alcaraz

Miomir Kecmanovic

  • Prezența locului 60 ATP în acest punct al competiției este chiar o surpriză. Sârbul Miomir Kecmanovic vine după două meciuri care au avut nevoie de cinci seturi.
  • De altfel, Kecmanovic nu a reușit să câștige fără să piardă set, însă meciurile cu Struff și Paul au fost extrem de disputate. Victoria cu locul 14 a venit în șaisprezecimile de finală.
  • Miomir a reușit să câștige primul set al acelui duel, dar apoi a fost nevoit să alerge după egalarea la 2 pe care a reușit-o. După 4 ore, meciul s-a încheiat cu scorul de 6-4, 3-6, 2-6, 7-6(7), 6-0.

Carlos Alcaraz

  • Jucătorul Carlos Alcaraz este așteptat să își câștige partea de tablou și astfel să ajungă cel puțin în semifinale. Așa cum s-a prezentat a arătat că își merită locul.
  • Locul 2 ATP a început turneul cu o victorie în minimum de seturi în compania veteranului Richard Gasquet. A urmat un meci cu Lorenzo Sonego și victoria ușoară cu Shang.
  • Chinezul Shang (140 ATP) a acuzat o oarecare problemă de sănătate și drept urmare a abandonat în setul al treilea. În acel moment, Alcaraz a trecut cu 6-1, 6-1, 1-0 de asiatic.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri