Pariuri sportive

Kayserispor vs Besiktas ponturi Super Lig 12.02.2024

Luni, de la ora 19:00 se va juca partida dintre Kayserispor și Besiktas, joc din runda cu numărul 25 din Super Lig, urmând să se dispute pe “Kadir Has Stadium”. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Kayserispor vs Besiktas

Se întâlnesc două echipe ofensive, care înscriu constant și care au mare nevoie de victorie. Mă aștept ca Besiktas și Kayserispor să practice un fotbal total și să vedem multe goluri, așa cum am avut parte și în precedentele întâlniri. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.65 la NetBet!

Ponturi Kayserispor vs Besiktas

Winmasters
Winmasters

Kayserispor vs Besiktas

ambele marchează

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Kayserispor

  • După 24 de etape, Kayserispor se află doar pe locul 13 în campionat, cu 28 de puncte - are doar două lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Echipa gazdă este fără victorie de 10 partide, timp în care a înregistrat două remize și nu mai puțin de opt înfrângeri. Ultimul joc disputat a fost cu trupa lui Șumudică, Gaziantep, încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • Doar de 3 ori a câștigat Kayserispor contra celor de la Besiktas în ultimii 10 ani - ultimul succes avea loc în martie 2023. Poate produce surpriza?

ECHIPA PROBABILĂ: Bayazit - Civelek, Kocaman, Kolovetsios, Carole - Ozbek, Ackah - Cardoso, Kaldirim, Boa Morte - Sazdagi

Besiktas

  • Besiktas este doar pe locul 3 în Turcia, cu 39 de puncte strânse în 24 de runde, fiind la 17 lungimi distanță de liderul Galatasaray, deci șansele la titlu sunt zero.
  • Oaspeții vin după două victorii consecutive, 2-0 cu Trabzonspor în campionat și 1-2 cu Antalyaspor în optimilee Cupei Turciei.
  • Trebuie spus faptul că Besiktas a jucat în această perioadă și în grupele Conference League, acolo unde a încheiat doar pe 3, după Club Brugge și Bodo/Glimt, fiind astfel eliminată din cupele europene.
  • Domină clar duelurile directe cu cei de la Kayserispor, reușind să câștige ultimele 4 întâlniri - în turul campionatului s-a impus cu 2-1. Se impune din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Gunok - Bulut, Worrall, Colley, Meras - Rashica, Amartey, Fernandes - Ghezzal, Kilicsoy, Tosun


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri