Pariuri sportive

Kaiserslautern vs FC Koln – Ponturi fotbal Cupa Germanei – 31.10.2023

Kaiserslautern – FC Koln este unul din evenimentele programate în șaisprezecimile Cupei Germaniei. Se joacă marți, de la ora 21:45, pe Fritz Walter Stadion din orașul Kaiserslautern, o arenă de 49.500 de locuri.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Kaiserslautern vs FC Koln

Focusată să obțină rezultate pozitive în campionat, FC Koln nu cred că va juca la capacitate maximă pentru că în situația ei mai mult o încurcă o calificare în optimile Cupei Germaniei. Mergând pe această idee am ales să pariez Kaiserslautern se califică, cotă 2.10 la Superbet.

Superbet
Superbet

Kaiserslautern - FC Koln

Kaiserslautern se califică

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Kaiserslautern – FC Koln

Kaiserslautern

  • Fără victorie în precedentele două meciuri, Kaiserslautern a încheiat cu ambele marchează de fiecare dată. Întâi a pierdut cu 4-3 pe terenul Fortunei Dusseldorf și în urmă cu doar câteva zile a încheiat 3-3 în partida cu Hamburger SV.
  • Dependentă de meciurile de pe terenul propriu, în urma remizei cu Hamburger SV a ajuns la cinci jocuri consecutive fără eșec în fața propriilor suporteri, iar în tata aceste meciuri a înscris peste 2,5 goluri.
  • RW Koblenz a fost adversarul lui Kaiserslautern din runda anterioară a Cupei Germaniei, iar evoluția oaspeților de atunci a fost foarte bună. Scorul final a fost 5-0.

Echipă probabilă: Krahl - Elvedi, K. Kraus, Tomiak - J. Zimmer, Niehues, Raschl, Redondo - Ritter - Tachie, Hanslik

FC Koln

  • Victoria cu Gladbach nu a trezit-o la viața pe FC Koln care a fost repede pusă la respect de RB Leipzig. Profitând și de statutul de gazdă, Leipzig a câștigat cu 6-0.
  • Cu patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri situația “țapilor” devine din ce în ce mai apăsătoare. Este penultima în Germania, cu 4 puncte și are una dintre cele mai slabe defensive.
  • Meciul din turul anterior al Cupei Germaniei a fost primul al sezonului pentru ea și părea hotărâtă. Trecea cu 3-1 de VFL Osnabruck după ce 1-1 a fost scorul în timpul regulamentar. Adamyan și Chabot au înscris atunci golurile victoriei în minutele 93 și 96.

Echipă probabilă: Schwäbe - Schmitz, Kilian, Heintz, Paqarada - Ljubicic, Martel - Maina, Uth, Kainz - Selke


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri