Pariuri sportive

Juventus vs Inter ponturi Serie A 26.11.2023

Derby-ul etapei cu numărul 13 din Serie A este partida dintre Juventus și Inter. Jocul se dispută duminică, 26 noiembrie, de la ora 21:45 pe “Allianz Stadium”. Cine se impune în Derby d’Italia?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Juventus vs Inter

Este un derby, orice se poate întâmpla, mai ales că se întâlnesc cele mai în formă echipe din Serie A. Cu siguranță, miza partidei își va spune cuvântul și cred că un pariu pe goluri la NetBet este cea mai bună opțiune. De altfel, în ultimele 4 întâlniri nu s-au marcat mai mult de 4 goluri. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.70.

Ponturi Juventus vs Inter

Netbet
Netbet

Juventus vs Inter

sub 2.5 goluri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Juventus

  • Juventus este într-o formă de zile mari înainte de derby-ul cu Inter. “Bianconeri” vin după 5 victorii consecutive. De altfel, sunt fără înfrângere în ultimele 7 partide! Ultimul joc disputat a fost contra celor de la Cagliari, câștigat cu scorul de 2-1.
  • Echipa antrenată de Max Allegri a urcat până pe locul secund în Serie A, cu 29 de puncte acumulate în 12 etape, fiind la doar două lungimi distanță de liderul Inter.
  • Trebuie spus faptul că Juventus nu a pierdut “acasă” în actuala stagiune (5 victorii și 1 remiză). De asemenea, cu Inter a pierdut o singură dată în ultimii 10 ani pe teren propriu.
  • Poate “Bătrâna Doamnă” obține un nou succes? 3.30 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Szczesny – Gatti, Bremer, Rugani – Cambiaso, McKennie, Rabiot, Miretti, Kostic – Chiesa, Kean

Inter

  • “Nerazzurri” sunt una dintre cele mai în formă echipe din Serie A. Inter este neînvinsă în ultimele 9 partide disputate în toate competițiile, timp în care a înregistrat 1 remiză și nu mai puțin de 8 victorii.
  • Inter se descurcă bine și în grupele Champions League, iar după 4 runde, Lautaro Martinez & Co. sunt pe locul secund într-o grupă Real Sociedad, Salzburg și Benfica, fiind deja calificați în primăvara UCL.
  • Formația lui Simone Inzaghi este ider în Serie A, cu 31 de puncte strânse în 12 etape, având doar două lungimi peste locul secund, ocupat chiar de Juventus.
  • Inter a câștigat doar de două ori cu Juventus în ultimele 10 partide directe, una dintre victorii fiind chiar în ultimul duel (1-0). Urmează un nou succes? 2.30 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Sommer – Darmian, de Vrij, Acerbi – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Lautaro Martinez


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri