Pariuri sportive

Jason Kubler vs Rafael Nadal – ATP Brisbane – 04-01-2024

Joi, de la ora 10:30, ora României, Rafael Nadal urmează să-l înfrunte pe australianul Jason Kubler în cadrul optimilor de finală ale ATP Brisbane. Cine se califică va juca cu învingătorul meciului dintre Thompson – Humbert.

grass

Jason Kubler vs Rafael Nadal ponturi pariuri și pronostic analizat 04-01-2024

Revenire de bun augur pentru veteranul iberic care a reușit în turul anterior să lase o bună impresie și să obțină o victorie așteptată. La fel de ușor este de așteptat să se impună din nou și drept urmare vă recomand victorie Rafael Nadal -5.5 game-uri, cotă 1.50 la Superbet.

Superbet
Superbet

Jason Kubler vs Rafael Nadal

Victorie Rafael Nadal -5.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Jason Kubler - Rafael Nadal

Jason Kubler

  • Aflat pe locul 102 în lume, Jason Kubler a reușit să obțină calificarea în acest punct după ce în turul anterior l-a eliminat pe rusul Karatsev. Meciul s-a încheiat după ce rusul s-a retras la scorul de 1-1.
  • Meciul pe care locul 102 ATP l-a disputat la Brisbane a fost primul după o pauză de mai bine de patru luni cauzată de o accidentare la US Open.
  • Totodată, va fi prima oară în cariera sportivului de 30 de ani când se va duela cu Rafael Nadal. El este obișnuit să aibă meciuri în compania unor jucători din afara celor de top.

Rafael Nadal

  • Jucătorul Rafael Nadal a revenit în circuit după o absență considerabilă și a făcut-o cu dreptul. Ibericul s-a impus destul de ușor în fața lui Dominic hiem.
  • Calificat pe tabloul principal al ATP Brisbane după ce a primit wild card, Nadal a dispus cu scorul de 7-5, 6-1 de un Thiem depășit la toate capitolele.
  • Din nou Nadal va pleca cu prima șansă în fața unui sportiv care se află în afara top 100. Deși este abia locul 672 în lume, lucrul acesta se întâmplă din cauza absenței îndelungate.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri