Pariuri sportive

Inter vs Udinese ponturi Serie A 09.12.2023

Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 21:45, Inter primește vizita celor de la Udinese pe “San Siro”, meci din etapa cu numărul 15 în Serie A. Se impun gazdele?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Inter vs Udinese

Diferența de valoare între cele două cluburi și formă de moment este uriașă. Mă aștept ca Inter să se impună fără probleme, mai ales că joacă pe teren propriu, acolo unde se descurcă de minune. Nu cred că Udinese are resursele necesare să producă surpriza, mai ales că nu traversează cea mai bună perioadă. Recomand pronosticul “1 pauză/1 final”, la o cotă de 1.80 la NetBet!

Ponturi Inter vs Udinese

Netbet
Netbet

Inter vs Udinese

1 pauză/1 final

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Inter

  • “Nerazzurri” sun pe val în acest sezon. Inter este neînvinsă în ultimele 12 partide disputate în toate competițiile, timp în care a înregistrat 3 remize și nu mai puțin de 9 victorii. Recent, a făcut spectacol pe terenul celor de la Napoli, scor 0-3.
  • Inter se descurcă excelent și în grupele Champions League, iar după 5 runde, Lautaro Martinez & Co. sunt pe locul secund într-o grupă Real Sociedad, Salzburg și Benfica, fiind deja calificați în primăvara UCL.
  • Trupa lui Simone Inzaghi este pe locul secund în Serie A, cu 35 de puncte strânse în 14 etape, fiind la o lungime în spatele liderului Juventus.
  • Domină categoric duelurile directe cu Udinese - în ultima întâlnire s-a impus cu 3-1. Urmează un nou succes? 1.27 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Sommer – Darmian, Acerbi, Bastoni – Frattesi, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Lautaro Martinez

Udinese

  • Udinese are un început de sezon foarte slab, iar în primele 14 etape a câștigat un singur meci, contra celor de la AC Milan (0-1). Înainte de a da piept cu Inter, Udinese a încheiat la egalitate cu Hellas Verona, scor 3-3.
  • În prezent, Udinese se află pe locul 16 în Serie A, cu 12 puncte, având doar două lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Doar de 3 ori a câștigat Udinese contra celor de la Inter în ultimii 10 ani, iar pe San Siro nu s-a mai impus din 2017. Poate produce din nou surpriza? 11.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Silvestri – Ferreira, Kabasele, Perez – Eboșele, Samardzic, Walace, Payero, Zemura – Pereyra – Lucca


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri