Pariuri sportive

Inter vs AS Roma ponturi Serie A 29.10.2023

Derby-ul etapei cu numărul 10 din Serie A este partida dintre Inter și AS Roma. Jocul se dispută duminică, 29 octombrie, de la ora 19:00 pe “San Siro”. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Inter vs AS Roma

Sunt două echipe în formă, însă cred că Inter se va impune, asta și pentru că joacă în fața propriilor suporteri. De altfel, Inter a câștigat 5 din ultimele 6 dueluri directe cu AS Roma. Recomand pronosticul “1 solist”, la o cotă de 1.58 la Winmasters!

Ponturi Inter vs AC Milan

Winmasters
Winmasters

Inter vs AS Roma

1 solist

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Inter

  • “Nerazzurri” sunt pe val. Recent, Inter a obținut o nouă victorie în grupele Champions League, 2-1 cu Salzburg. Astfel, după 3 runde, Lautaro Martinez & Co. sunt pe locul secund în grupă, după Real Sociedad.
  • Formația lui Simone Inzaghi se descurcă bine și în Serie A. În ultimul joc disputat, Inter a câștigat în deplasare la Torino cu scorul de 3-0. După 9 etape, Inter este ider în campionat, cu 22 de puncte.
  • Inter a câștigat 5 din ultimele 6 dueluri directe cu AS Roma. Urmează un nou succes?
  • Cuadrado și Arnautovic au probleme medicale și nu vor juca cu AS Roma.

ECHIPA PROBABILĂ: Sommer – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Frattesi, Calhanoglu, Barella, Dimarco – Thuram, Lautaro Martinez

AS Roma

  • “Giallorossi” sunt clar pe o pantă ascendentă, reușind să câștige ultimele 5 partide disputate în toate competițiile. Recent, trupa pregătită de Mourinho a obținut al 3-lea succes în grupele Europa League, 2-0 cu Slavia Praga.
  • AS Roma se descurcă de minune și în Serie A, acolo unde a câștigat ultimele 3 meciuri, cu Frosinone, Cagliari și Monza, echipe destul de modeste. În prezent, Roma se află doar pe locul 8 în campionat, cu 14 puncte acumulate în 9 etape.
  • Din 2017 și până în prezent, AS Roma a câștigat o singură dată cu Inter. Crezi că poate produce surpriza? 6.10 este cota la victorie!
  • Dybala, Abraham, R. Sanches sau Pellegrini se numără printre jucătorii indisponibili.

ECHIPA PROBABILĂ: Rui Patricio – Mancini, Llorente, N’Dicka – Kristensen, Cristante, Paredes, Aouar, Spinazzola – Belotti, Lukaku


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri