Pariuri sportive

Humbert vs Dimitrov - Ponturi Marseille - 11-02-2024

Duminică, de la ora 16:30, Ugo Humbert (21 ATP) și Grigor Dimitrov (13 ATP) vor fi rivali în ultimul duel al turneului ATP Marseille. Digi Sport 4, Prima Sport 1 sunt posturile de televiziune care transmit finala turneului francez.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Ugo Humbert vs Grigor Dimitrov

Ambii jucători au jucat bine de-a lungul turneului și dacă în mod normal aș paria pe succesul lui Dimitrov, serviciul francezului din semifinale m-a convins să merg pe un meci strâns Peste 21.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Superbet
Superbet

Ugo Humbert vs Grigor Dimitrov

Peste 21.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Ugo Humbert - Grigor Dimitrov

Ugo Humbert

  • Ajuns la 25 de ani, Ugo Humbert face anul acesta opt ani de la trecea sa la profesioniști, iar în tot acest timp a obținut peste 5.2 milioane de dolari ca premii.
  • Lucrează cu doi antrenori, THierry Ascione și Jeremy Chardy, iar după cum se poate observa este o colaborare bună. Are acum ocazia de a obține al cincilea titlu PRO din carieră.
  • Calificarea în ultimul act a venit după ce în semifinale l-a eliminat pe polonezul Hubert Hurkacz, cu scorul de 6-4, 6-4. A fost un meci în care francezul nu și-a pierdut serviciul.

Grigor Dimitrov

  • Calificat în finala ATP Marseille după un meci destul de strâns, Dimitrov are de partea lui experiența și rezultatele obținute de-a lungul carierei.
  • Locul 13 în lume a reușit ca în penultimul act să-l învingă pe Karen Khachanov (18 ATP), cu scorul de 6-7(3), 6-4, 7-6 (5), totul după trei ore de la primul schimb.
  • Acela a fost primul duel pe care bulgarul a fost nevoit să-l încheie jucând set suplimentar. De-a lungul timpului s-a întâlnit de 3 ori cu Humbert și de fiecare dată s-a încoronat victorios.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri