Pariuri sportive

Homburg vs Furth – Ponturi fotbal Cupa Germanei – 31.10.2023

Marți, în șaisprezecimile Cupei Germaniei se joacă meciul Homburg – Greuther Furth, duel programat să înceapă de la ora 19:00. Locul de disputare este Waldstadion.

furth

Ponturi pariuri și pronostic analizat Homburg vs Furth

Este o diferență prea mare pentru a crede că Homburg este capabilă să elimine Furth. Totuși, gazdele joacă într-o ligă unde se găsesc și echipe de amatori, iar nivelul este mult inferior celui de-al doilea eșalon. Victorie Furth este recomandarea mea pentru acest joc, cotă 1.45 la Superbet.

Superbet
Superbet

Homburg - Furth

Victorie Furth

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Homburg – Furth

Homburg

  • Neînvinsă de o lună de zile, Homburg în tot acest timp a reușit să obțină patru victorii și o remiză care au dus-o pe locul 6 în Regionalliga de Sud-Vest.
  • Cel mai recent meci s-a disputat la finalul săptămânii trecute și a fost succesul cu 4-2 de pe terenul echipei secunde a lui Mainz.
  • Ce e drept o replică la fel de bună a oferit și în disputa din turul anterior al Cupi Germaniei. A reușit atunci să treacă cu 3-0 de Darmstadt și juca tot în fața propriilor suporteri.

Echipă probabilă: Kretzschmar - Steinmetz, Kirchhoff, Heilig, Dombrowka - Quirin, M. Jansen - Ph. Hoffmann, Weihrauch, Mendler - F. Eisele

Furth

  • Hamburger SV este singura formație care a reușit să o învingă pe Greuther FUrth în ultimele sapte dueluri și asta s-a întâmplat în urmă cu 10 zile.
  • Cel mai recent joc a avut loc cu doar câteva zile în urmă și a fost câștigat cu 4-0 de alb-verzi în compania lui Osnabruck, însă s-a jucat pe terenul propriu.
  • Tot o poftă bună de joc a arătat și în turul anterior al Cupei Germaniei. Deși s-a impus doar cu 1-0, Furth a dominat autoritar partida în care Hallescher nu a reușit să amenințe vreun moment poarta oaspeților.

Echipă probabilă: Linde - Jung, Michalski, L. Itter - Asta, R. Wagner, Green, Haddadi - Hrgota - Srbeny, Abiama


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri