Pariuri sportive

Holger Rune vs Alexander Shevchenko – Ponturi Brisbane – 03-01-2024

Miercuri dimineață, de la ora 02:00, ora României, Holger Rune și Alexander Shevchenko vor fi rivali în cadrul optimilor de finală ale turneului de la Brisbane. Învingătorul va juca cu Duckworth sau Hanfmann.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Holger Rune vs Alexander Shevchenko 03-01-2024

După cum au pus probleme cei doi jucători se anunță un meci spectaculos pentru că Shevchenko este capabil să-l pună în dificultate pe Rune. Mai mult, cum danezul nu a strălucit în turul anterior, am decis să merg pe pariul peste 20.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Holger Rune - Alexander Shevchenko

victorie Holger Rune scor 2-0

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Holger Rune - Alexander Shevchenko

Holger Rune

  • Danezul Holger Rune vine după un meci în care s-a chinuit în fața australianului Purcell. A fost un duel de trei seturi unde favoritul principal a trebuit să joace cu acoperișul tras.
  • Meciul dintre favoritul numărul 1 la câștigarea ATP Brisbane și Max Purcell s-a jucat cu acoperișul tras. Astfel, locul 8 în lume a revenit de la 0-1 la seturi.
  • Primul set al meciului a fost pierdut cu scorul de 4-6, însă Rune și-a adus aminte de faptul că este principal favorit și a trecut cu 6-4, 6-2 după o oră și 42 de minute.

Alexander Shevchenko

  • Rusul se află pe locul 48 de puncte în lume, dar lucrul acesta nu l-a împiedicat să aibă o reacție de mare jucător în primul tur al ATP Brisbane.
  • Francezul van Assche i-a stat în față lui Shevchenko, iar meciul s-a încheiat cu victoria locului 48 în lume, scor 6-3, 6-2, totul într-o oră și 15 minute.
  • Pe de altă parte, rusul va juca acum în premieră cu Rune, iar în duelurile cu sportivii de top nu a dat înapoi, chiar pe final de 2023 a lăsat o impresie bună.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri