Pariuri sportive

Haddad-Maia vs Jabeur – Ponturi Abu Dhabi – 09-02-2024

În sferturile de finală ale turneului de la Abu Dhabi, Beatriz Haddad Maia și Ons Jabeur vor fi rivali. Meciul va începe nu mai devreme de ora 11:00, ora României.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Beatriz Haddad-Maia vs Ons Jabeur

Scorul general este 2-1 în favoarea tunisiencei, iar nivelul pe care l-au arătat la Abu Dhabi 2024 a fost unul ridicat, care mi-a lăsat impresia că sunt pregătite să joace la cel mai înalt nivel. Vă recomand peste 20.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Beatriz Haddad-Maia vs Ons Jabeur

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Beatriz Haddad-Maia - Ons Jabeur

Beatriz Haddad-Maia

  • Debutul a fost foarte bun pentru Beatriz, iar în chiar primul tur a reușit să treacă în două seturi de chinezoaica Xiyu Wang (60 WTA). 6-2, 7-6(4) a fost scorul meciului.
  • Testul pe care l-a avut în turul anterior părea să fie unul la fel de ușor, cel puțin după cotele la pariuri afișate de către specialiști. Lucrurile nu au fost deloc așa, iar duelul a durat aproape patru ore.
  • Locul 13 în lume s-a declarat învingătoare în fața polonezei Magda Linette cu scorul de 7-6(6), 6-7(1), 6-1, iar acum se pregătește să egaleze situația în fața lui Jabeur.

Ons Jabeur

  • Aflată pe locul 6 în lume, Ons Jabeur a debutat la Abu Dhabi 2024 direct din turul al doilea, acolo unde singură și-a făcut viața mai ușoară.
  • Emma Răducanu – Ons Jabeur părea un meci mult mai echilibrat dacă ne raportam la cotele caselor de pariuri online, dar pe teren a fost o singură jucătoare și aceasta a fost tunisianca.
  • Practic, a început meciul cu break și a continuat să joace bine până la finalul setului 1 pe care l-a câștigat cu 6-4. În al doilea set lucrurile au fost mult mai clare, asta după ce a făcut trei break-uri și astfel s-a impus cu 6-4, 6-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri