Pariuri sportive

Granada vs Villarreal ponturi La Liga 30.10.2023

În etapa a 11-a din La Liga va avea loc duelul dintre Granada și Villarreal. Meciul este programat luni, 30 octombrie, de la ora 22:00 pe “Estadio Nuevo Los Cármenes ”. Vedem goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Granada vs Villarreal

Granada și Villarreal au un început de sezon modest, astfel că nevoia de puncte este mare. O victorie în acest joc ar cântări enorm pentru moral. Mă aștept la cele două echipe să practică un fotbal ofensiv și să vedem multe reușite. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.60 la Winmasters!

Ponturi Granada vs Villarreal

Winmasters
Winmasters

Granada vs Villarreal

ambele marchează

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Granada

  • Granada are un început de sezon foarte slab. După 10 etape, aceștia au înregistrat o singură victorie, 3 remize și nu mai puțin de 6 înfrângeri. Ultimul joc disputat a fost cu Osasuna în deplasare, pierdut cu scorul de 2-0.
  • În prezent, echipa gazdă este penultima în La Liga, cu doar 6 puncte strânse. Nu mai puțin de 25 de goluri a încasat Granada până acum, fiind a doua cea mai slabă formație din punct de vedere defensiv.
  • Granada nu a mai câștigat contra celor de la Villarreal din 2014! Crezi că poate obține victoria în acest meci? 3.15 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Ferreira - Sanchez, Rubio, Miquel, Neva - Petrovic, Villar - Melendo, Zaragoza, A. Fernandez - Uzuni

Villarreal

  • Villarreal face un sezon cu mult sub așteptări. După 10 runde, aceștia ocupă doar locul 15 în clasament, cu 9 puncte, având doar 3 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • “Submarinul galben” este fără victorie de 5 etape. Ultima partidă disputată a fost cu Alaves pe teren propriu, încheiată la egalitate, scor 1-1.
  • Trebuie menționat faptul că echipa lui Pacheta joacă și în grupele Europa League. După 3 runde, Villarreal se află pe locul 3 într-o grupă cu Rennes, Panathinaikos și Maccabi Haifa.
  • Villarreal este neînvinsă în ultimele 12 dueluri directe cu cei de la Granada - la ultima vizită pe terenul adversarei s-a impus cu 4-1. Se impune din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Jorgensen - Mandi, Albiol, Cuenca - Femenia, Capoue, Trigueros, Comesana, A Moreno - G. Moreno, Sorloth


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri