Pariuri sportive

Granada vs Atletico Madrid ponturi La Liga 22.01.2024

Luni seara, de la ora 22:00, în cadrul etapei cu numărul 21 din La Liga, Atletico Madrid se va deplasa pe “Estadio Nuevo Los Cármenes”, acolo unde va da piept cu cei de la Granada. Oaspeții au mare nevoie de victorie!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Granada vs Atletico Madrid

Atletico Madrid nu își mai permite pași greșiți în lupta pentru top 4, locuri de Champions League și are mare nevoie de victorie. Mă aștept să se impună, asta pentru că cei de la Granada sunt într-o formă slabă, iar jocul prestat în ultima perioadă lasă de dorit. Recomand pronosticul “2 solist”, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Ponturi Granada vs Atletico Madrid

Unibet
Unibet

Granada vs Atletico Madrid

2 solist

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Granada

  • Granada are un început de sezon foarte slab. După 20 de etape, aceștia au înregistrat doar două victorii, 5 remize și nu mai puțin de 13 înfrângeri. Ultimul joc disputat a fost contra celor de la Betis, pierdut cu scorul de 1-0.
  • În prezent, echipa gazdă este penultima în La Liga, cu doar 11 puncte strânse până acum. Nu mai puțin de 41 de goluri a încasat Granada până acum, fiind a două cea mai slabă formație din punct de vedere defensiv.
  • O singură dată în istorie a câștigat Granada contra celor de la Atletico Madrid, iar asta se întâmpla în 2021. Poate obține un nou succes? 5.50 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Batalla – Mendez, Piatkowski, Miquel, Neva – Zaragoza, Ruiz, Villar, Callejon – Boye, Uzuni

Atletico Madrid

  • Atletico Madrid vine după o calificare în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, 4-2 cu rivala Real Madrid la capatul a 120 de minute de joc.
  • În prezent, echipa lui Simeone se află pe locul 5 în La Liga, cu 38 de puncte, fiind la 3 lungimi distanță de top 4, locuri de Champions League.
  • Griezmann & Co. nu se pot lăuda cu evoluții foarte bune în meciurile disputate pe teren străin, având 4 înfrângeri în ultimele 4 jocuri din La Liga.
  • Domină categoric duelurile directe cu cei de la Granada - în ultimele întâlnire s-a impus cu scorul de 3-1. Urmează un nou succes?

ECHIPA PROBABILĂ: Oblak – Molina, Gimenez, Witsel, Hermoso, Riquelme – Llorente, Koke, de Paul – Griezmann, Morata


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri