Pariuri sportive

Gasquet vs Alcaraz – Ponturi Australian Open – 16-01-2024

Marți dimineață, de la ora 11:30, Richard Gasquet și Carlos Alcaraz se vor înfrunta în ultimul duel al zilei din primul tur de la Australian Open. Meciul este transmis de Eurosport și se va disputa pe Rod Laver Arena din complexul Merlbourne Park.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Richard Gasquet vs Carlos Alcaraz

Ambii jucători au participat la un meci demonstrativ înaintea debutului de la Australian Open 2024, însă în ciuda victoriilor obținute, doar scorul este problema acestui eveniment. Carlos Alcaraz n-are voie să piardă în fața veteranului Richard Gasquet. Sub 30.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Richard Gasquet vs Calos Alcaraz

Sub 30.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Richard Gasquet – Carlos Alcaraz

Richard Gasquet

  • Francezul a ajuns la 37 de ani și ocupă locul 37 ATP. Este departe de forma pe care o avea în urmă cu 10 ani și când lupta de la egal la egal cu mai marii acelor vremuri.
  • A fost eliminat după primul meci la ediția trecută de la Australian Open 2023, iar acum încearcă să producă una dintre marile surprize ale turneului și moralul îi este ridicat.
  • Richard Gasquet a început anul cu participarea în cadrul unui turneu din Noua Caledonie, dar a sfârșit învins după al treilea duel. La Auckland a pierdut cu mai tânărul conațional, iar victoria a obținut-o cu Polmans, într-un meci amical jucat cu doar patru zile în urmă.

Carlos Alcaraz

  • Favorit numărul 2 la câștigarea turneului, Carlos Alcaraz are de înfruntat un veteran al tenisului în turul inaugural. Ibericul a mai trecut de Gasquet în singurul meci direct și atunci a făcut-o în minimum de seturi așa cum este de așteptat s-o facă din nou.
  • Moralul său este unul bun după ce a reușit ca în cel mai recent duel al său să-l învingă cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4 pe Novak Djokovic. Meciul a avut loc în cadrul unui eveniment de gală.

Partea bună este că nu trebuie să apere puncte, deoarece în ediția din 2023 a absentat. Carlos Alcaraz a trebuie să abandoneze din cauza unei accidentări și astfel a ratat primul Grand Slam al sezonului.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri