Pariuri sportive

Galatasaray vs Sparta Praga ponturi Europa League 15.02.2024

Joi, de la ora 19:45, în manșei tur din 16-imile Europa League, Sparta Praga se va deplasa pe “Rams Park”, acolo unde va da piept cu cei de la Galatasaray. Meci spectacol?!

Galatasaray Icardi

Ponturi pariuri și pronostic analizat Galatasaray vs Sparta Praga

Se întâlnesc două echipe în formă, cu evoluții foarte bune în ultima perioadă, motiv pentru care mă aștept la o dublă spectaculoasă. De altfel, Galatasaray și Sparta Praga sunt formații care practică un fotbal ofensiv și cred că vom avea parte de meciuri cu multe reușite. Pentru acest prim joc, recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.80 la NetBet!

Ponturi Galatasaray vs Sparta Praga

Netbet
Netbet

Galatasaray vs Sparta Praga

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Galatasaray

  • Galatasaray a fost la un pas de locul secund în grupele Champions League, însă s-a calificat doar în primăvara Europa League, după ce a pierdut duelul decisiv cu FC Copenhaga.
  • Echipa “Cimbom” este fără înfrângere de 12 partide, timp în care a înregistrat 10 victorii și 2 remize. Ultimul joc disputat a fost pe teren propriu cu Basaksehir, câștigat cu scorul de 2-0. De altfel, Galatasaray vine după 8 victorii consecutive! În campionat, Galatasaray se află pe primul loc, având cu două lungimi peste Fenerbahce.
  • Trebuie să știi faptul că turcii au câștigat ultimele 9 partide disputate pe teren propriu! Pot Icardi & Co. obține un nou succes? 1.65 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Muslera - Ayhan, Sanchez, Nelsson, Kutlu - Demirbay, Torreira - Yilmaz, Mertens, Zaha - Icardi

Sparta Praga

  • Sparta Praga a impresionat în grupele Europa League. Cehii s-au clasat pe locul secund într-o grupă cu Rangers, Betis și Aris, reușind să strângă 10 puncte în 6 jocuri.
  • Echipa din capitala Cehiei vine după o victorie clară, 0-3 în deplasare la Karvina, acesta fiind singurul meci disputat în 2024. De altfel, acesta este al 8-lea succes consecutiv în toate competițiile! În campionatul intern, Sparta este lider, având cu 5 lungimi peste rivala Slavia Praga.
  • Sparta Praga este outsider în dubla cu cei de la Galatasaray. Pot cehii produce surpriza în acest meci? 5.60 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Vindahl - Vitik, Krejci, Panak - Preciado, Kairinen, Laci, Zeleny - Karabec, Kuchta, Birmancevic


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri