Pariuri sportive

Frech vs Gauff – Ponturi Australian Open – 21-01-2024

Duminică, de la ora 03:00, ora României și în direct pe Eurosport are loc meciul dintre Magdalena Frech și Cori Gauff. Cele două sportive vor fi rivale în optimile de finală ale Australian Open.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Magdalena Frech vs Cori Gauff

Dacă a ajuns până în acest punct al competiției, înseamnă că Frech merită, însă Gauff este capăt de linie. Americanca traversează o perioadă bună și după cum s-a prezentat cel mai probabil vă juca la același înalt nivel și din nou va încheia fără set pierdut. Sub 18.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Superbet
Superbet

Magdalena Frech vs Cori Gauff

Sub 18.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Magdalena Frech - Cori Gauff

Magdalena Frech

  • Poloneza aflată pe locul 69 a reușit ca în 2024 să atingă cel mai înalt nivel din istoria participărilor sale la Australian Open. De altfel, nu a reușit niciodată să ajungă în turul 4 la vreun Grand Slam.
  • În turul al doilea a reușit să treacă și de de franțuzoaica Garcia. Jucătoarea aflată pe locul 19 WTA a cedat în două seturi în fața Magdalenei Frech în fața căreia a cedat cu 4-6, 6-7(2).
  • În turul anterior i-a ieșit în cale sportiva aflată pe locul 190 în lume și a avut parte de un nou joc bun. 4-6, 7-5, 6-4 a fost scorul meciului pe car cele două l-au susținut.

Cori Gauff

  • Americanca Cori Gauff a reușit ca prin prezența ei în optimile competiției să ajungă cel mai sus în istoria participărilor sale la Australian Open. Același lucru l-a făcut în 2020 și 2023.
  • Pe de altă parte, duelurile sale au fost ușoare și încheiate în minimum de seturi pentru că ea și le-a făcut așa. Ce e drept, nici numele adversarilor nu au fost grele.
  • În turul anterior a trecut la pas de o altă americancă. Alycia Parks a trebuit să se recunoască învinsă în doar două seturi. 6-0, 6-2 a fost scorul victoriei obținute de Gauff.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri