Spania

Villarreal vs Sevilla ponturi La Liga 11.05.2024

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 17:15 va avea loc meciul Villarreal vs Sevilla, contând pentru etapa cu numărul 35 în La Liga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Villarreal vs Sevilla

Sevilla nu mai poate prinde un loc de cupe europene, în timp ce Villarreal încă mai speră, deși șansele sunt destul de mici. Mă aștept la un duel disputat, cu goluri, asta și pentru că sunt două formații în formă. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.60 la Superbet!

Ponturi Villarreal vs Sevilla

Superbet
Superbet

Villarreal vs Sevilla

ambele marchează

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Villarreal

  • Villarreal a fost destul de inconstantă în acest sezon. După 34 de runde, aceștia ocupă doar locul 9 în La Liga, cu 45 puncte, fiind la 7 lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • “Submarinul galben” vine după o înfrângere 3-2 în deplasare cu Celta Vigo, asta după o serie de două victorii la rând: 1-2 cu Almeria și 3-0 cu Rayo Vallecano.
  • Trebuie spus că Villarreal are doar 3 înfrângeri pe teren propriu în ultimele 15 partide disputate în toate competițiile!
  • Villarreal nu a mai câștigat cu Sevilla de 3 ani! Se impune din nou? 1.90 este cota petru un succes!

Echipa probabilă Villarreal: Jorgensen - Femenia, Albiol, Mosquera, A. Moreno - Akhomach, Coquelin, Parejo, Baena - Guedes, Sorloth

Sevilla

  • Sevilla a făcut un sezon modest. Andaluzii au obținut doar 10 victorii în 34 de etape. Totuși, aceștia sunt pe o pantă ascendentă și sunt fără înfrângere de 5 etape (4 victorii și 1 remiză).
  • Echipa condusă acum de Quique Sanchez Flores se află doar pe locul 12 în La Liga, cu 41 de puncte, fiind fără grijile retrogradării, dar și fără șanse la un loc de cupe europene.
  • Domină la general duelurile directe cu VIllarreal, fiind fără înfrângere în ultimele 5 întâlniri, timp în care a obținut două victorii și 3 remize. Poate câștiga din nou? 3.95 este cota la victorie!

Echipa probabilă Sevilla: Nyland - Nianzou, Ramos, Marcao - Navas, Soumare, Agoume, Acuna - Ocampos, En-Nesyri, Lukebakio


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri